Tanszergyár

Szent István tér Szent István tér, Budapest

Városnapok

Újpest, Szent István tér

Izgalmas kiállításokkal veszi kezdetét az Újpesti Városnapok, amelyeket augusztus utolsó hétvégéjén rendeznek. Somos Zsuzsa tárlata, amelyet a karantén bezártsága ihletett, augusztus 26-án nyílik meg az UP rendezvénytéren, és ugyanitt tekinthetik majd meg az érdeklődők a Dunaparti évszakok Újpesten című fotópályázat nyertes alkotásait is. Innentől pedig alaposan fölpörögnek az események, hiszen az újpestieket számos izgalmas program várja majd a kerület születésnapi hétvégéjén.   augusztus

Tovább

Diákfeszt

Újpest, Szent István tér

Magyarország legnagyobb társadalomkritikus fesztiválja, a DIÁKFESZT 2021 Újpesten kerül megrendezésre, melyen több mint 10 zenei fellépő és tucatnyi szakmai előadó mutatja be hazánk legfontosabb közéleti kérdéseit.  

Borvíkend

Újpest, Szent István tér

vasárnap gyerekprogramok Ugye bevéstétek már a naptáratokba, hogy szeptember 10-12. között programotok van? Ha még nem, akkor tegyétek meg most, mert ismét kiváló borokkal, finom falatokkal, jó dalokkal, na meg felejthetetlen hangulattal várunk majd benneteket az Újpesti BorVíkenden! A borászati kiállítók mellett idén is különleges hangsúlyt fektetünk az ételkínálat összeállítására. Kiadós malacsültes batyu, fish & chips vagy egy isteni burger?

Tovább

Újpesti Futó- és Kerékpáros Fesztivál

, Az előző évekhez hasonlóan idén is megrendezik az Újpesti Futó- és Kerékpáros Fesztivált, amely aktív kikapcsolódást nyújt minden generáció számára. Sportoljunk együtt a szabadban változatos hosszúságú és nehézségi szintű futótávjainkon. Találkozzunk szeptember 25-én a rajtnál!   Programok: Aerobic Simon Szimonettával: 8.45 órakor Mini futás: 9.00 órakor Aerobic Simon Szimonettával: 10.00 órakor Maxi futás: 10.15 órakor Kerékpározás: 11.15 órakor Kutyás

Tovább

Őszi Sportparti

Bánka Kristóf Sportközpont Fóti út 1., Budapest

OKTÓBER 2-ÁN kerül megrendezésre a már hagyományossá vált ŐSZI SPORTPARTI, ahol idén is számos program közül választhatnak a Bánka Kristóf Sportközpontba (1044 Budapest, Fóti út 1.) látogatók! Kispályás labdarúgó torna, főzőverseny, buborékfoci, minigolf, mászófal, gyerekjátszó, arcfestés és még sok más várja az újpestieket jövő hét szombaton!