Összes hír

22
febr

Körkép – Mostantól az UTE színeiben versenyeznek a Márton lányok (videó)

Az Újpesti Torna Egylet színeiben folytatják pályafutásukat a magyar taekwondo sport legnagyobb tehetségei, a 18 éves Márton-ikrek, a felnőtt világbajnok Luána és a korosztályos Európa-bajnok Viviána. Külön súlycsoportban indulnak, és a párizsi olimpián is éremesélyesek lehetnek.
22
febr

Körkép – Teljes adás – 2024.02.16. (videó)

A legfrissebb hírek Újpestről!
22
febr

Körkép – Biztonságot ígér Újpestnek a város most elfogadott költségvetése (videó)

Biztonságos, tervezhető működést, kiszámíthatóságot és önállóságot ígér a Újpestnek a most elfogadott 2024-es költségvetés, amely lehetőséget ad arra is, hogy a kerület a nyugdíjasok mellett a gyerekes családoknak is segítsen. Az ellenzék szerint az önkormányzat többet is tehetne.
22
febr

Újpesti Retro – Újpesti szobrok nyomában (videó)

Ismerjük meg városunk szobrait és alkotóit múltidéző felvételekkel.
22
febr

Uniós program keretében rendezik az egykori Bőripari Szakközépiskola épületének sorsát

Uniós program keretében újul meg a Baross utcai egykori Bőrfeldolgozóipari Szakközépiskola és Szakiskola lepusztult, elhagyatott épületének egyik szárnya, ahol a Fővárosi Önkormányzat megfizethető bérlakásokat alakít ki, és a másik szárnyat is szeretnék uniós fejlesztési projektbe bevonni.
22
febr

Újabb felújítás az Újpesti Szakrendelőben

Az újpesti szakrendelő felnőtt bőrgyógyászatán és a nőgyógyászaton hétfő óta felújítási munkálatok zajlanak. A munka időtartamára a két rendelés szűkebb helyiségekbe költözött. A nőgyógyászati ultrahang és a CTG átmenetileg az EMG-ENG helyén, az EMG-ENG rendelés pedig a 4. emeleti tárgyalóban fogadja a betegeket.
22
febr

Kollaborál az Újpesti Felhőn Szállók és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem

Az Újpesti Felhőn Szállók inspirálta a MOME építőművész hallgatóit, akik látványterveket alkottak meg, ifjúsági közösségi tereket álmodtak és terveztek Újpest utcáira és köztereire.
21
febr

„Kezedben a jövő!” − játékos környezetvédelmi kiállítás a Lóverseny téri Közösségi Házban

Játékos Tudomány: „Kezedben a jövő!” címmel nyílt interaktív kiállítás a Lóverseny téri Közösségi Házban. A tárlatot, ahol a gyerekek érdekes és látványos játékok segítségével tanulhatnak a környezetvédelemről, február 21. szerda és február 24. szombat között látogathatják az érdeklődők. Az első három napon óvodás- és iskolás csoportokat, szombaton pedig családokat várnak a szervezők.
21
febr

Elindult a nevezés a III. Újpesti Félmaratonra

Idén tavasszal ismét, immár harmadik alkalommal rendezik meg az Újpesti Félmaratont, melyre április 30-ig várják a sportszerető újpestiek nevezését.
20
febr

Újpest: új tulajdonos és új vezetőedző

A Mol-csoport többségi tulajdont szerzett az Újpest FC-t üzemeltető kft.-ben. A patinás labdarúgóklub az elmúlt tizenhárom évben a belga Roderick Duchatelet tulajdona volt. A szerződést a felek aláírták, ennek értelmében a tényleges tulajdonosváltás várhatóan április végén történik meg.