Összes hír

20
máj

Feltörik a betont, hogy újabb közösségi kert épüljön!

A Tavasz-Nyár-Viola utcák által határolt, használaton kívüli sportpályán több mint ezer négyzetméteren bontottuk fel a betont azért, hogy ott egy impozáns közösségi kertet hozzunk létre – mondta el Trippon Norbert alpolgármester.
20
máj

Kitüntették dr. Estók Jánost

A Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést adományozta a Magyar Mezőgazdasági Múzeum főigazgatójának, dr. Estók Jánosnak Áder János, Magyarország korábbi köztársasági elnöke március 11-én.
19
máj

Sport a köbön

Hinnék azt, hogy idén már 23. alkalommal rendezték meg az Újpesti Futó- és Kerékpáros Fesztivált, kerületünk legnagyobb sportrendezvényét?
19
máj

Mozaik – Orbán Bori – Milyen pontosan a sanzonok világa? (videó)

Hogyan lesz valaki sanzonénekes? Mit kell tudni erről a műfajról? Vendégünk, Orbán Bori válaszol kérdéseinkre.
19
máj

Mozaik – Dr. Horváth Erzsébet – Fotókiállítás a természetről (videó)

Május 29-ig tekinthető meg Horváth Erzsébet kiállítása Természet, ahogy én látom címmel. Vendégünkkel a kiállításról és a természetfotókról beszélgetünk.
19
máj

Újpesti Retro – Időutazás az újpesti divatvilágban (Videó)

A legtöbbünknek talán nem Újpest jut az eszébe ha a divatra gondol, pedig városunk egykor igencsak kivette a részét az aktuális trendek alakulásából. Jöjjön hát egy kalandos időutazás az Állami Áruházon keresztül egészen a félévszázados úri divatüzletig.
19
máj

Újpesti Sport – Vass István Zoltán (videó)

A magyar rádiózás ikonja, az elmúlt évtizedek egyik legismertebb és legkedveltebb riportere, Vass István Zoltán az Újpesti Sport vendége.
19
máj

A magyar vízilabda ikonjára emlékeznek

Második alkalommal rendezi meg a Benedek Tibor Emléktornát az UVSE május 20-22. között a Margitszigeten.
18
máj

Körkép – Benedek Tibor emléktorna a Hajós Alfréd Sportuszodában (videó)

Május 20. és 22. között, magyar és külföldi csapatok részvételével rendezik meg a II. Benedek Tibor emléktornát, a Hajós Alfréd Sportuszodában. A háromnapos rendezvény részleteiről Vincze Balázs beszélt, aki a 47 évesen elhunyt, háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázó helyére lépett az UVSE - Vízilabda edzői posztján. A sajtóeseményen Benedek Tibor özvegye, Epres Panni is részt vett.
18
máj

Művészbejáró – Bordás Barbara és Kékkovács Mara (videó)

Az Operettszínház két művésznője, nemcsak jó kollegák, de egész közeli barátságba is kerültek. Megszületett a “Mutasd Magad” projektjük gyermekeknek. Igazán jó hangulatban mesélnek a Művészbejáró című műsorban.