Összes hír

17
Sze

Helyi Érték – Lányi G. Csaba (videó)

Lányi G. Csabának kiállítása nyílt a Polgár Centrumban. Az újpesti művész jubileumi tárlatába igyekszik belesűríteni hat évtizedes alkotói korszakának minden fontosabb állomását. Képeinek jelentős részét az akvarellek teszik ki.
17
Sze

Mozaik – Schiller Emese – Tanulás mindörökké (videó)

Mit kell tudni az időskori tanulásról? Milyen programlehetőségek állnak a szépkorúak rendelkezésére? Vendégünkkel, Schiller Emesével az idősek világnapja kapcsán beszélgetünk.
17
Sze

Mozaik – Tóth András – Újpesti BorVíkend 2021 (videó)

Idén is Újpestre költözött a borvilág. A háromnaposra bővült esemény tapasztalatairól a BorVíkend főszervezőjét, Tóth Andrást kérdeztük.
16
Sze

Körkép – Hibrid munkavégzés a Tungsramnál (videó)

Hibrid munkavégzés a Tungsramban – a gyár irodai dolgozói három napot az irodában, kettőt otthon tölthetnek munkával, egyelőre önkéntes alapon. A vezetőség szerint ez jól szolgálja azt, hogy a munkát és a magánéletet egyensúlyba hozhassák a dolgozók – és ők maguk is örülnek annak, hogy másfél év után visszatérhetnek az irodába.
16
Sze

Varju: Újpest megadja a lehetőséget, hogy tegyünk a klímaváltozás ellen

Varju László szerint a IV. kerület országos figyelemre méltó módon mutat példát abból, hogyan óvjuk helyi szinten a természetet.
16
Sze

Újpesti Retro XXVII. (videó)

Egy volt rabbi, egy testépítő és a kerületi tűzoltóság régi napjai a Retro Újpest 27. adásában. Nézzék meg újra, mi történt a kerületben!
16
Sze

Körkép – A BorVíkend legjobb pillanatai!! (videó)

2021-ben is Újpestre látogattak a hazai borvilág legnagyobbjai. Az Újpesti BorVíkenden idén is a kiváló boroké, a finom falatoké és persze a jó hangulaté volt a főszerep. Elevenítsük fel a múlt hétvége legjobb pillanatait!
16
Sze

Körkép – Önnek levele érkezett…. (videó)

A zöldhulladékot csak a biológiailag lebomló zsákban, az ágakat pedig egyméteres kötegekben tegyük ki az utcára, különben nem viszi el az FKF – kéri ismét az Újpesti Városgondnokság. A szabálytalanul kihelyezett zöldhulladékot ugyanis az önkormányzati cégnek kell elszállítania, ez pedig nagyon sok pénzébe kerül Újpestnek.
15
Sze

Újpesti Sport – Kristóf András, Szabó Gábor (videó)

Az újpesti Legendák klubjánk megalakulásáról, a feladatokról és a tervekről beszélgettünk a szurkolói klub elnökségi tagjával és a Legenda-csapat kapusával.
14
Sze

Újpest is helyi szinten lép fel a klímaváltozás ellen

20 millió forintos EU-s támogatásból valósul meg a Klímatudatosság erősítése Újpesten projekt.