Összes hír

3
febr

Március 2-áig várják a jelöléseket a Dr. Kardos Andor Újpest Jövője Díjra

A 90 éves újpesti bölcsődei ellátás előtt tiszteleg a város.
3
febr

Aláírásgyűjtéssel védenék meg az újpesti SZTK-t az államosítástól

A Demokratikus Koalíció félti az eddigi egészségügyi eredményeket.
3
febr

Mozaik – dr. Némethné Kulisics Adél és Benkó Tamás – Apajegy – A melanoma nem szégyen (videó)

Vendégeinkkel a Fekete Pont edukációs programhoz kapcsolódó Apajegy című filmről beszélgettünk. A programmal kapcsolatban az alábbi e-mail címen kaphatnak bővebb felvilágosítást: info@stopmelanoma.hu
2
febr

Helyi Érték – Éles István (videó)

A 90-es években a kabaréműsorok elképzelhetetlenek voltak Éles István nélkül, talán sokan emlékeznek még Torgyán József paródiáira. 2002-ben kapta meg a Karinthy-gyűrűt, az ezt követő évek kicsit csendesebbek lettek, az egészségével is akadtak problémák, de reméljük még sokáig láthatjuk fellépéseken, hiszen mosolya, a hangja a régi.
2
febr

Újpesti Retro – Korcsolyák, korongok, legendák (videó)

Magyar Kupa bronzérmet szerzett az UTE Jégkorong csapata. Így mi másról szólna az adás, mint a sportágról?
2
febr

Körkép – A száguldók nyomában (videó)

Megdöbbentő felvételek járták be egy illegális gyorsulási versenyről a közösségi felületeket. A feltuningolt autókkal vívott elhíresült utcai csata, ahol csak centinem múlt a tragédia, az Óceánárok utcában zajlott, ezért nemcsak a rendőrség, de önkormányzat is lép.
2
febr

Újpesti Sport – Mattesz Csilla (videó)

Újpesten is létezik "babaúszás". Mattesz Csilla, volt válogatott úszó a vendégünk, aki évtizedek óta a picik úszómestere.
1
febr

Puskás Öcsi

Tárca.
1
febr

Körkép – Folytatódik a birka-ügy (videó)

Az országos sajtót is megjárták az ÚTV szűk egy éve készült felvételei, amelyeken a forgalmas 2-es úton kódorgó Szilas-pataki birkanyáj volt látható. Az eset akkor hatalmas visszhangot kapott, az állatok egy időre el is kerültek a gazdától, majd most megint visszajöttek.
1
febr

Művészbejáró – Virágh József (videó)

Ötven éves színházi pályafutását ünnepli Virágh József az Operettszínház bonvivánja. Az elmúlt évtizedekről mesél a Művészbejáróban.