Összes hír

19
jún

Hihetetlen bravúr! Magyarország-Franciaország 1-1

Egész Európa megdöbbent azon, hogy a magyar válogatott pontot szerzett a toronymagas esélyes franciák ellen.
19
jún

Körkép – Teljes adás (videó)

A legfrissebb hírek Újpestről.
18
jún

Mozaik – Kontsek Ildikó – Missziós kereszt Újpesten (videó)

Újpesten is járt az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus ikonikus jelképe. A 3 méter magas kereszt különleges szimbólumvilága mellett 34 magyar vonatkozású szent ereklyéjét és Szent Kereszt ereklyét is tartalmaz. A vendég: Kontsek Ildikó, az esztergomi Keresztény Múzeum igazgatója, aki többek közt segít megérteni a missziós kereszt szellemi és esztétikai jelentőségét.
18
jún

Újraindul az élet, tele lesz programokkal a város

Visszatért a normális, régi életünk, és ez a nyár a programokról szólhat. Lássuk, mikkel készül a kerület.
18
jún

Körkép – Megnyílt Újpest új közösségi kertje (videó)

Megnyílt Újpest új közösségi kertje az Ugró Gyula sor házai közt, a magaságyások kiskertészei már javában ültetik a zöldségeket, virágokat
18
jún

Mozaik – Lombos Pál – Minikoncertek Újpesten (videó)

Nagy sikerrel startolt a Minikoncert sorozat június közepén. A IV. kerület közterein a Swing Á la Django húzza hétről hétre a talp alá valót, az együttes nagybőgőse és egyben vezetője, Lombos Pál a vendég.
18
jún

Figyelem: éjféltől hőségriadó lesz érvényben!

Tartós lesz a forróság, lépett a tisztifőorvos és a Katasztrófavédelem is.
18
jún

Mozaik – Hétvári Andrea – Új verseskötet (videó)

Hiánypótló verseskötetet készített Hétvári Andrea Bronz babérkoszorú-díjas költő-meseíró. Az újpesti művész az első Magyarországon, aki kifejezetten környezetvédelmi témájú gyerekverseket jelentet meg. A Zöld könyvecskéről és a gyerekek környezettudatos neveléséről beszélgetünk vele.
17
jún

Körkép – Idén is lesz Nyárindító Plusz jutalom (videó)

Sikerült megmenteni a Nyárindító Plusz jutalmat Újpesten, az önkormányzati ovik, bölcsik és szociális intézmények dolgozói így idén is talán valamivel könnyeben vághatnak neki a nyárnak.
17
jún

Helyi Érték – Újpesti Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat (videó)

Mindent megtett az újpesti lengyel önkormányzat tagjai, hogy a közösségük túlélje a korlátozások idejét. Idén rengeteg programjuk lesz, hogy a kapcsolatot tartsák egymással. Asia Priszlerrel a magyar-lengyel barátságról is beszélgettünk.