Összes hír

12
aug

Energiatakarékossági programon vesz részt Újpest

Július 13-án mutatták be az újpesti városházán a European City Facility – Élhető Városokért Konzorcium program jelenlegi állását. A...
12
aug

Mozaik – Buzás István – Egy életút képekben (videó)

Mindenkinek más az életútja és nincs két ugyanolyan történet. Az Életkép rajzműhely segít megörökíteni életünk legfontosabb állomásait. Vendégünk Buzás István rajzoló és cégvezető.
12
aug

Mozaik – Antal Évi – Környezetbarát esküvőszervezés (videó)

Az esküvőszervezés nemcsak rengeteg költséggel, hanem hatalmas ökológiai lábnyommal is jár. Hogyan tudunk környezetbarát esküvőt szervezni? Vendégünk Antal Évi válaszol.
12
aug

Helyi Érték – Ciráki F. György (videó)

Ciráki F. György Újpesten családorvos, itt született, kisebb megszakításokkal itt is praktizál. 2017-ben egy álmát kezdte megvalósítani, Attila királynak méltó szobrot állítani, majd az alkotást olyan helyen felállítani, melyet ez az emlék megérdemel. Az alkotáshoz felajánlásokat gyűjtött, helyszínt keresett a létrehozáshoz, riportunkban elmeséli az utat, mely most a végéhez ér, hiszen megvan a helyszín, augusztus 19-én az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark főbejáratánál helyezik el Parlag István szobrász alkotását.
12
aug

A katakárosultaknak adtak tanácsot

A vállalkozói lét újratervezésének problémáiról és sarkalatos pontjairól dr. Halász Árpád cégjogász és Mándi László könyvelő tájékoztatta az újpestieket, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Fórum részéről Illyés Márton igyekezett támpontokat adni a bürokrácia útvesztőihez.
11
aug

Eltemették Törőcsik Andrást

Lila-fehérbe borult a Megyeri úti temető augusztus 8-án. Sok száz barát, tisztelő és egykori sporttársa kísérte utolsó útjára az...
11
aug

Városnapok ’22: közeleg Újpest várossá nyilvánításának ünnepe!

Augusztus 25–28. között ismét elérkezik a IV. kerület életének legszebb időszaka, az Újpesti Városnapok.
10
aug

Újpesti Sport- Mizsér Attila (videó)

...
10
aug

Művészbejáró – Stubnya Béla (videó)

Egy sokoldalú színész járt nálunk a Művészbejáróban. Stubnya Bélával láthatnak egy igazán jó hangulatú beszélgetést.
9
aug

Mozaik – Gönczy Adrienn – Adj egy tacsit! (videó)

A kutyás vászontáskák frappáns szövegeikkel hamar belopják magukat az emberek szívébe. Vendégünkkel a vállalkozás kezdeteiről és a sokszínű termékek kínálatról beszélgettünk.