Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Ingyenes autósmozi Újpesten

2020. június 5.| 21:00 - 2020. július 4.| 21:00

|Ismétlődő Esemény (Az összes)

An event every week that begins at 21:00 on péntek and szombat, repeating indefinitely

Magyarországon elsőként – önkormányzati kezdeményezésre – ingyenes autósmozi nyitja meg kapuit Újpest lakosai számára június 5-én.

Újpest Önkormányzata a meglévő helyzetre reagál azzal az ingyenes programsorozattal, ami lehetővé teszi azoknak a családoknak, akik már sokadik hete a négy fal közé kényszerültek, hogy végre otthonukon kívül, szabad területen, együtt, mégis biztonságban, minőségi idővel tölthessék hétvégi estjeiket.

A nyitóhétvége programja:
június 5., péntek, 21:00 – PONYVAREGÉNY
június 6., szombat, 21:00 – GREASE

Az ingyenes programsorozatot öt héten át, minden pénteken és szombaton rendezik meg este 9 órai kezdéssel. Az autósmoziban olyan klasszikus nemzetközi és magyar filmeket vetítenek, mint a Ponyvaregény (16 éven felüli nézőknek ajánlott), Blöff, Grease, Jurassic Park, The Doors, Moszkva tér, Sose halunk meg!, Az elveszett frigyláda fosztogatói, Ace Ventura, valamint a Hair.

A vetítések hangja rádiófrekvencián keresztül lesz fogható a személyautókban, így csak olyan gépkocsival érdemes érkezni, ami alkalmas a vételére.

További információk:

  • Vetítésenként 72 személyautó fér be a területre, ahova előzetes online regisztrációval lehet bejutni.
  • Tájékoztatás a regisztráció menetéről.
  • Családonként (egy háztartásban élők) 1 személyautóval regisztrálhatnak.
  • Érkezés a vetítés előtt fél órával (20:30). A parkolást érkezéskor és távozáskor forgalomirányítók segítik majd.

A COVID-19 járványra való tekintettel a helyszín és a program minden – a tisztifőorvosi előírás szerinti – biztonsági kritériumnak megfelel. A személyautókban egy háztartásban élők tartózkodhatnak maszkban. A gépjárműveknek egymástól 1,5 – 2 méterre lesz lehetőségük parkolni. A helyszínen konténeres, mobil mellékhelyiségeket helyeznek ki, amelyek a megfelelő fertőtlenítőeszközökkel lesznek ellátva.

A szervezők az eseménysorozatot 5 héten át, 10 alkalommal ingyen biztosítják a helyi lakosoknak. Az önkormányzat tervei szerint a 10 ingyenes vetítés után fizetős formában folytatódik majd a programsorozat egész nyáron, ami ekkorra már mindenki számára látogatható lesz.

(A műsorváltoztatás jogát a szervezők fenntartják.)

Szervező:
Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzat Polgármesteri Hivatala
WizArt Kreatív Kft.

Részletek

Kezdés:
2020. június 5.| 21:00
Vége:
2020. július 4.| 21:00