2011 Curtis éve volt

  •  
  •  
  •  

Széki Attila ma már Újpest ikonikus alakja. Fiatalok ezreit köti újabb és újabb erős szálakkal a városhoz. Ezt a mélyről jövő lokálpatriotizmust ismerte fel az önkormányzat is, amikor támogatni kezdte a focista-rappert. Ez pedig megváltoztatta Curtis eddigi életét.

– 2010-ben készült el az Újpest a negyedem videoklipje. Alig másfél éve…
– Sokat kellene gondolkodnom ahhoz, hogy hiánytalanul fel tudjam sorolni mindazt, ami az elmúlt időben történt velem. Az idei év kiemelkedő volt minden szempontból.

– Nyugodtan mondhatjuk, hogy a széles közönség is felfedezett.
– Igen. Majkával közös dalunk az egyik legtöbbet játszott felvétel a hazai klubokban. Ez persze szintén csak az eredménye, és nem az oka annak, hogy a pályám elindult felfelé. BLR barátom nélkül persze sokkal nehezebb lett volna minden. Mára viszont elértük, hogy a legjobb rapperek között tartanak számon bennünket. A sors kegyes volt hozzám. És Újpest is. Ha az önkormányzat nem karol fel, még ma is csak álmodhatnék arról, hogy imádott városom színpadán, ezreknek énekeljek.
Majka nélkül nem kaptam volna meg a lehetőséget, hogy külföldön lépjek fel, BLR nélkül nem lennének ilyenek a dalaim, az NKS nélkül pedig nem lennének ilyenek a bulik. 2011 minden szempontból a szerencse és a siker éve volt számomra.

– A magánéletedben is?
– Ott a leginkább. Ez az év hozta el az életembe Dominikát, a kedvesemet, akiben mindent megtaláltam, amire csak egy férfi vágyhat. Legfőképpen sok-sok szeretetet, biztos hátteret és támogatást. Ilyen 2011 után alig várom 2012-t.