24 állásos parkoló a Munkásotthon utcában

  •  
  •  
  •  

Az Újpesti Párbeszédben számos visszajelzés érkezett, miszerint a városban több helyen új parkolóhelyekre lenne szükség. A városvezetés a kéréseket számba vette, és városszerte parkoló építésbe és felújításba kezdett.

Ennek köszönhetően idén az Erdősor, a Virág, a Tél a Nyár, és a Külső Szilágyi utcákban is megújultak parkolók, a napokban pedig a Munkásotthon utca 70-72. számmal szemközti oldalon kezdtek hozzá új parkolóhelyek építéséhez.

– A múlt héten megkezdett építkezés során 24 darab, új térkövezett parkolóhelyet alakítunk ki a Munkásotthon utca mentén, valamint a parkoló melletti járdaszakaszt is felújítjuk. Ezzel további parkolóhelyeket biztosítunk az itt élőknek, valamint megszűntetjük a szabálytalan és balesetveszélyes járdán parkolást is – mondta Jókay Attila a körzet önkormányzati képviselője.

Az építkezés ideje alatt az utca egyes szakaszait lezárják, az elkerített és a parkolásra szabadon hagyott területek is változnak, így a balesetek elkerülése miatt kérjük, körültekintően közlekedjenek. Az új parkolót várhatóan november közepén vehetik használatba az újpestiek.