50 éves a fóti úti Angol Tagozatos Általános Iskola

  •  
  •  
  •  

A jubileum alkalmából az iskola november 19-én, szombaton 14 és 18 óra között kinyitja kapuját. Várjuk a régi tanítványainkat, akik 5 évnél régebben végeztek.

Programok:
14.00 – 18.00 Öregdiákok fogadása (folyamatos programok)
– találkozás a volt tanárokkal
– iskolatörténeti kiállítás
– elfelejtett naplók tára (meg lehet tekinteni a régi naplókat)
– napközis uzsonna (Kisebb lett-e az ebédlő?)
– megidézett emlékek (fényképkiállítás)
– üzenőfal

Hamarosan megjelenik az iskola jubileumi Emlékkönyve 40 szerző írásával, rövid iskolatörténettel, a tanárok és az 50 év alatt végzett diákok névsorával. A kiadványt a nyílt napon lehet megvásárolni.

15 órától – Nosztalgiaórák
   
Irodalmi lyukasóra Effné Nagy Zsuzsanna tanárnővel. Beszélgetés versekről, könyvekről. Kérdezzetek, most a tanár felel!
A programra a lyukasora@fotiu-bp.sulinet.hu ímélcímen lehet jelentkezni a név és telefonszám feltüntetésével, valamint meg kell adni azt az évszámot, amikor a jelentkező végzett az iskolában.

Talk show – Around the world in 30 minutes – angolóra Nyíriné Sonyócki Zsuzsa tanárnővel.
A programra az angolora@fotiu-bp.sulinet.hu ímélcímen lehet jelentkezni a név és a telefonszám feltüntetésével, valamint meg kell adni azt az évszámot, amikor a jelentkező végzett az iskolában.

Здравствуйте! Как дела? Múltidéző oroszóra Вера Георгиевна-val (Kőművesné Nemesi Veronika tanárnővel)
A programra az oroszora@fotiu-bp.sulinet.hu ímélcímen lehet jelentkezni a név és a telefonszám feltüntetésével, valamint meg kell adni azt az évszámot, amikor a jelentkező végzett az iskolában.

Történelmi tévhitek eloszlatása – avagy amit biztosan tudsz a történelemről és mind rosszul tudod – óra Kalóné Romhányi Ildikó tanárnővel
A programra a tortenelemora@fotiu-bp.sulinet.hu ímélcímen lehet jelentkezni a név és a telefonszám feltüntetésével, valamint meg kell adni azt az évszámot, amikor a jelentkező végzett az iskolában.

16 órától – Iskolai ereklyék árverése (hamarosan megjelennek az árverezendő tárgyak az iskola honlapján – www.fotiu-bp.sulinet.hu)

17 órától – Felfedező körút avagy „ahol a diák sose járt…”.
Bejárjuk a légófolyosókat.
A programra a pince@fotiu-bp.sulinet.hu ímélcímen lehet jelentkezni a név és a telefonszám feltüntetésével, valamint meg kell adni azt az évszámot, amikor a jelentkező végzett az iskolában.

Várjuk azok jelentkezését is, akik ezen a napon 14 és 18 óra között osztálytalálkozót szerveznének. Előzetes igénybejelentés esetén osztálytermet biztosítunk. Jelentkezni az iskola titkárságán lehet, Bodorné Nagy Mária igazgatóhelyettesnél.

A programokat folyamatosan pontosítjuk, érdemes figyelemmel kísérni az iskola honlapját. (www.fotiu-bp.sulinet.hu)

Régi Diákok! Számítunk arra, hogy a hírt továbbadjátok, bízunk benne, hogy sokan visszalátogattok a régi iskolátokba.

Mező János
iskolaigazgató