Erdélyi Rékával, a Központ Bisztró és a Calavera Mexikói Étterem munkatársával elkészítettünk 4 olyan koktél, amiket akár Ti is könnyen össze tudtok dobni, ezzel teljesen lenyűgözve a vendégeiteket!
A koktélok közt lesz igazi klasszikus, de azt is megtudhatjátok, milyen az amikor égető chili kerül egy italba. Na, de nem kell meijjedni, nézzük inkább hogy hogyan készítsük el őket.
A videó után pedig megtaláljátok a recepteket is, szóval már semmi sem állhat annak útjába, hogy Ti is taroljatok a kerti partikon!
1. Frozé  
blenderben/turmixban készítjük 
– jég 
– rozé bor 
– eper szörp (citromlé/lime lé opcionálisan) 
2. chilis margarita 
shakerben készítjük 
– 4 cl silver tequila 
– 2 cl triple sec 
– 2 cl lime lé/citromlé 
– néhány csepp chili 
3. mangós mojito (alkoholmentes) 
pohárban keverjük
– 1 db lime 
– 5-6 mentalevél 
(- 4 cl fehér rum) 
– 3-4 cl mangó szörp 
– jég
– szóda 
4. feketeribizlis frozen margarita 
blenderben/turmixban készítjük 
– jég 
– 4 cl silver tequila 
– 2 cl triple sec 
– 2 cl lime lé/citromlé 
– 3 cl feketeribizli szörp
																	