Erdélyi Rékával, a Központ Bisztró és a Calavera Mexikói Étterem munkatársával elkészítettünk 4 olyan koktél, amiket akár Ti is könnyen össze tudtok dobni, ezzel teljesen lenyűgözve a vendégeiteket!
A koktélok közt lesz igazi klasszikus, de azt is megtudhatjátok, milyen az amikor égető chili kerül egy italba. Na, de nem kell meijjedni, nézzük inkább hogy hogyan készítsük el őket.
A videó után pedig megtaláljátok a recepteket is, szóval már semmi sem állhat annak útjába, hogy Ti is taroljatok a kerti partikon!
1. Frozé
blenderben/turmixban készítjük
– jég
– rozé bor
– eper szörp (citromlé/lime lé opcionálisan)
2. chilis margarita
shakerben készítjük
– 4 cl silver tequila
– 2 cl triple sec
– 2 cl lime lé/citromlé
– néhány csepp chili
3. mangós mojito (alkoholmentes)
pohárban keverjük
– 1 db lime
– 5-6 mentalevél
(- 4 cl fehér rum)
– 3-4 cl mangó szörp
– jég
– szóda
4. feketeribizlis frozen margarita
blenderben/turmixban készítjük
– jég
– 4 cl silver tequila
– 2 cl triple sec
– 2 cl lime lé/citromlé
– 3 cl feketeribizli szörp