A BKIK előadás sorozat harmadik állomása

  •  
  •  
  •  

„Mit ad a kamara az önkéntes kamarai tagoknak?” „Mit ad a kamara a regisztrált szervezeteknek?” Időpontja: 2017. február 15. 17:30- 19:00 óra Helyszíne: Újpest Városháza Pince Klub. Előadó: Leitner Zoltán főtitkárhelyettes, Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara

Nagy sikerrel zárult az Újpest Városházán 2016. november 23-án és 2016. november 30-án megrendezett „Szülői értekezlet!”és a „Minden, amit a duális képzésről tudni kell!”, továbbtanulásról szóló előadás első két állomása, mely a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara IV. kerületi Tagcsoportja szervezésébe valósult meg.

Az érdeklődők örömmel vették, hogy sok olyan hasznos ismerettel gazdagodtak, melyek nagyban segítik a gyermekek pályaválasztását. A résztvevők egyöntetű kérése volt, hogy ilyen típusú rendezvényekkel teremtsünk hagyományt.

Előadás sorozatunk negyedik témája a tanulók nyári szakmai gyakorlatáról szól, amelyre az érintett tanulók szüleit, az iskolák és a gyakorlati képzőhelyek képviselőit várjuk.

Az előadás várható időpontja 2017. március 22.

Kérem, hogy részvételi szándékukat e-mailben a 13ker@bkik.hu e-mailcímen vagy telefonon 06/30/460-6342 telefonszámon Cser Ágnes kolléganőnél jelezni szíveskedjenek.

Hegyaljai István
a IV. kerületi Tagcsoport elnöke