A gyógyulás újabb jele

  •  
  •  
  •  

Április 29-én, pénteken 18 órakor hálaadó szentmisére várja a híveket és mindazokat, akik imádkoztak felgyógyulásáért Horváth Zoltán, az Egek Királynéja főplébánia plébánosa, Újpest díszpolgára.

A jó hírt, hogy több hónapos gyógykezelés után Horváth atyára már „csak” otthoni kezelés vár, jómaga az internet segítségével küldte szét a rendelkezésére álló címekre. Kérve egyúttal, aki teheti, küldje tovább és sokszorozza meg az üzenetet.

Mint ismeretes, lapunk és az önkormányzat weblapja is beszámolt arról, hogy Horváth atya nem önhibájából hanyagolja a szolgálatot, hanem egy alattomos, minden előzmény nélküli hasnyálmirigy betegség okán, még márciusban, kórháza került. Hetekig altatták az orvosok, sokáig keményen küzdöttek az életéért. A kórházi kezelést több hetes Pest-környéki rehabilitációs időszak követte, onnan tér haza most Horváth atya. Az első útja a templomhoz vezet, a Szűzanya, Egek királynéja meglátogatására. A hálaadó szentmisén szeretne köszönetet mondani eddigi gyógyulásáért, a sok-sok imaháttérét a felé megnyilvánuló szeretet és aggódás ezernyi jeléért. Mert-mint fogalmaz – enélkül nem tarthatna itt.