A huszadik Lions-karácsony Újpesten

  •  
  •  
  •  

Karácsonyi műsorral és ajándékokkal kedveskedett a nehéz sorsú gyerekeknek az Újpest-Árpád Lions Club az Ady Endre Művelődési Házban.

Novotny Zoltán rádiós sportriporter, az újpesti oroszlános klub egyik alapítója, az esemény állandó házigazdája, egyben műsorvezetője, bevezetőjében azt mondta: a klub huszadik alkalommal köszönti karácsony alkalmából a gyerekeket, jobbára azokét, akik két évtizeddel ezelőtt még  maguk is gyerekek voltak, egyben megjegyezte, mindez nem valósulhatott volna meg az önkormányzat támogatása nélkül.

Dr. Molnár Szabolcs alpolgármester azt kívánta a jelenlévőknek, hogy mindenki békében, szeretetben élje meg ezt az ünnepet, és készüljön fel rá mindenki, ahogyan tud, és figyeljen oda a környezetében élőkre.
– Kívánom, hogy aki amit itt ad, annak többszörösét kapja vissza, aki pedig kap, tízszeresen adja azt tovább – tette hozzá Molnár Szabolcs.

Ebben az évben a Pécsi Sebestyén Ének-zenei Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Intézmény, valamint a Babits Mihály Magyar–Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnázium készült karácsonyi műsorral, amely látható sikert aratott a nézők között.

A harmadikos Czigler Bianka így foglalta össze: nagyon sok hangszeren játszottak, például csellón, fuvolán és zongorán, de emellett nagyon tetszett a Karinthysok színjátszó körének műsora is – teszi hozzá, miután többedmagával már átvette a számukra összeállított karácsonyi ajándékcsomagot.

MOA