A kalandok csak összekovácsolták a csapatot

  •  
  •  
  •  

A tervezett szerdai hazaérkezés helyett csak szombaton este tért vissza Budapestre a havazás miatt a törökországi Antalyában ragadt Újpest FC labdarúgócsapata.

 Az edzőtábor 12 naposról több mint 2 hetesre nyúlt, de a hírek szerint a kalandok és a közös emlékek egységessé kovácsolták a csapatot.
A török légitársaság csütörtökön képtelen volt a csapat számára elegendő helyet biztosítani a repülőgépen, így további napot csúszott a hazaindulás. Milos Bogicsevics erőnléti edző, kihasználva a várakozást, a szálloda edzőtermében különféle gyakorlatokkal igyekezett a játékosok izmait formában tartani. Pénteken, a csapat vezetői saját költségen műfüves pályát béreltek, labdás, valamint technikai edzést tartottak. A légitársaság közben elkészítette a hazainduláshoz szükséges beszállókártyákat, szombaton végre hazautazhatott a csapat.

A játékosoknak nincs sok idejük a pihenésre, a vasárnapi szünnap után hétfőn már edzettek, hiszen szombaton 18.30-kor a tabella utolsó helyén álló PMFC-t fogadja az Újpest a Szusza Ferenc Stadionban.

(nso.hu/g)