A Károlyi Sándor Kórház ápolónői képviselik Budapestet az Országos Ápolónő versenyen!

  •  
  •  
  •  

A Károlyi Sándor Kórház ápolónői: Keresztesi Etelka, Vacsi Ágnes, Sevella-Tóth Emőke, Mezriczky Anita októberben megrendezendő, országos szakmai versenybe jutottak tovább.

    Kórház a város szélén- Avagy a Károlyi Sándor Kórház ápolónőinek immáron nyertes csapata, akik Budapest színeiben indulhatnak októberben a szakmai verseny országos fordulójában.

   A közelgő eseményen való részvételért pedig eddig két versenyen is, egy területin és egy városin is megmérettette magát a csapat (Fotón balról jobbra: Keresztesi Etelka, Vacsi Ágnes, Sevella-Tóth Emőke, Mezriczky Anita), ahol az elsőséggel kivívták, hogy Budapestet képviselhessék az Országos vetélkedőn.

   A lista azonban így még nem teljes,a csapatnak ugyanis van még egy 5. tagja Siposné Tomkovics Ágnes felkészítő,szakoktató, hiszen a gyakorlati tudás mellett az elmélet is nagy szerepet kapott a fordulókon. Sokak számára ismerős lehet az „Igaz a hamis játék”. A feladatban az a lényeg és egyben a nehézség is, hogy nem csak gyorsan kell reagálni, de a hamis, azaz rossz választ kell rávágni a kérdésre, ráadásul időre. Nem könnyű, főleg egészségügyi kérdésekben, egy szakembernek, ahol már rutinból jön a jó válasz.

 Egy biztos, mindezek a mi csapatunknak nem jelentettek problémát és máris büszkék lehetünk rájuk.

   Októberben pedig drukkolunk a Károlyi Sándor kórház ápolónőinek az országos versenyen, akik mindent megtesznek a győzelemért a tőlük megszokott jókedvvel és szakértelemmel egybekötve.