A legsokszínűbb nap még hátravan

  •  
  •  
  •  

Olimpikonjaink köszöntése, bábszínház, nóták, közbiztonsági bemutató, tanévnyitó, Újpest Arca választás és koncertek – röviden így foglalható össze a városnapok utolsó napja, amely talán a legsokszínűbb programsorozatot kínálja a látogatóknak.

A programok ezúttal tizenegykor, Bartha Tóni bábszínházának előadásával, a Paprikajancsival kezdődnek, majd délben az Újpesti Zenebarátkör énekesei és az Újpest cigányzenekar nótázik.

A zumba a mai napon sem marad el, és gyerekelőadás is lesz: ezúttal a Macskakirályt láthatják az érdeklődők, méghozzá délután 14 órától.

A produkciót közbiztonsági bemutató követi, aki viszont jobban vonz a színpad, a PMS Dance Tánciskola műsorát láthatja a Szent István téren, és ugyanitt tartják a központi tanévnyitót. Ezt követően Kováts Vera, majd Kocsis Tibi lép színpadra, este hatkor pedig egy közel kétórás döntőműsorban megválasztják Újpest idei arcát.

Az sem marad elfoglaltság nélkül, aki a sportdokumentumok kiállítása helyett inkább élőben szeretne sportolókat látni. Fél héttől egy órán keresztül osztogatják aláírásukat olimpikonjaink a nagyszínpad mellett. Ezután a polgármester úr köszönti Berki Krisztiánt, Dombi Rudolfot, Karakas Hedviget. Az este nyolc órás köszöntésen meglepetés is vár minden érdeklődőt.

A napot Máté Péter emlékkoncert zárja, Gallusz Niki, Kökény Attila, Szatmári Orsi és Bolyki Balázs fellépésével.

MOA