A Loki-Újpest mindenképpen rangadó

  •  
  •  
  •  

Bernáth Csaba szerint a Debrecen következő ellenfele, az Újpest rapszodikus csapat, amely bármikor képes meglepetésre, a bekk ennek ellenére arra számít, hogyha megismétlik a PMFC elleni produkciót, ismét övék lesz a három pont.

 A Debrecen két meccsen négy pontot szerzett az OTP Bank Liga első idei fordulóiban. Bernáth Csaba szerint ott kell folytatnia a gárdának, ahol a Pécs ellen abbahagyta.
– Nem túl jó, ha akkor van egy hosszabb szünet, amikor a csapat lendületben van, de jól használtuk ki ezt az időszakot, edzettünk keményen, felkészülési mérkőzéseket játszottunk, ezáltal nem jöttünk ki a formából. Remélem, vasárnap az Újpest ellen azt tudjuk nyújtani, amit a legutóbbi bajnokin, a Pécs ellen is – mondta a labdarúgó a dvsc.hu-nak, majd kitért a soros ellenfélre is.
– Mindenképpen rangadónak számít az összecsapás, és bár kikaptak legutóbb az Üllői úton, bizonyították, hogy nem rossz együttes. Rapszodikusan szerepelnek, talán azért, mert alakulóban van a csapatuk, de előbb-utóbb összeérnek. Lendületes, agresszív játékot játszanak, és bármikor képesek meglepetésre, de ha olyan hozzáállással és mentalitással futballozunk, mint a Pécs ellen, akkor nem lehet gond.
A DVSC vasárnap 16.30-as kezdettel fogadja a lilákat. (Fotó: dvsc.hu)
forrás: http://www.csakfoci.hu