A Mesteri Hatos a Bajnok Teraszon

  •  
  •  
  •  

Úgy tűnik, mind Wintermantel Zsolt, mind az Újpest FC hivatalos álláspontja, és határozott fellépése hatott az MLSZ döntéshozóira.

2012. június 26-án, este 20.00 órától valamennyi Újpest drukker újra átélheti a 2010 szeptember 11-én lejátszott Újpest-Ferencváros bajnoki mérkőzés, a “Mesteri Hatos” diadalittas pillanatait.

Mint ismeretes, a Bajnok Terasz szervezői levélben fordultak a Magyar Labdarúgó Szövetséghez annak érdekében, hogy egy korábbi időpontban, szintén az EB egyik szünetnapján, levetíthessék a mérkőzést a Bajnok Terasz óriás kivetítőjén. A kérést az MLSZ akkor elutasította.

Erre reagálva mind Újpest polgármestere, mind az Újpest FC ügyvezetője értetlenségének adott hangot. Wintermantel Zsolt egyenesen sértésnek nevezte az esetet a 127. születésnapját a napokban (június 16.) ünneplő klubbal szemben.

Az MLSZ konstruktív hozzáláásának és a vários és klubvezetők fellépésének köszönhetően a Szövetség végül mégis úgy döntött, hogy hozzájárul a vetítéshez. Nekünk újpestieknek nem marad más, mint köszönetet mondani az MLSZ rugalmasságáért és a helyi politikai és sportvezetők kiállásáért az ügy mellett.

Kedden, 20.00 órakor Újpest FC – Ferencvárosi FC mérkőzés (2010. szeptember 11.) felvételről a Bajnok Teraszon. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.