A Nap még a felhők mögül figyel

  •  
  •  
  •  

A kissé borult ég, a kora reggel szemerkélő eső sem riasztotta el ma reggel a sportolni vágyókat a Tábor utcai sportnaptól. Újpest Önkormányzatának Tavaszi Sportparty rendezvénye már a nevezéskor is sikeres volt.

Április 21-én, szombaton már korán érkeztek az önkormányzat Tábor utcai Ifjúsági Sporttelepére a mozogni- és a kulináris élvezetekre vágyók. A legfrissebbek talán a kispályás focira nevezett férfiúk voltak. De, nevetgélve szorgoskodtak a röplabdások is, és persze a kerékpárosok sem maradtak otthon. Egyre gyűltek azok a bicajosok, akik azzal a szándékkal jöttek a Tábor utcába, hogy kiálljanak a kerékpárral való munkába- illetve iskolába járás mellett. A Sportparty reggelén  Újpesten is rajtolt a Bam! – a Bringázz a munkába elnevezésű program. A kerékpárral tekerők azt is bizonyították, milyen jó és egészséges dolog a bringázás.

A főzőversenyre nevezett csapatok természetesen nagy műgonddal készültek a vaddisznó pörkölt elkészítéséhez. Egyesek a tüzet rakták, mások a húst kockázták, pucolták a hagymát és titkolták a receptjüket. Az előkészületeket és a hozzávalókat látva, szerencsés lesz az, aki végül megkóstolhatja a mennyei étket.

De addig még több órán át: Tavaszi Sportparty – lehet csatlakozni!

– g.g