A Párbeszéd újabb eredményei

  •  
  •  
  •  

Az Újpesti Párbeszéd során számos jelzést kapott az Önkormányzat, mit, hol kellene kijavítani, megcsinálni, bővíteni. A nagyobb horderejű ügyek (uszoda, szakrendelő stb) mellett, az aprónak tűnő kérésekre is komoly hangsúlyt fektet a kerület vezetése. Ennek újabb eredményei már most is láthatók.

Zebrát festettek
Jó hír a gyalogosoknak: a piac szomszédságában, a Károlyi utca valamint a Szent István tér és a Templom utca találkozásánál, mind a négy oldalon, zebra segíti a gyalogosok áthaladását. Most már biztonságosan, több perces várakozás nélkül át lehet kelni a forgalmas és rosszul belátható útkereszteződésben. A biztonságos közlekedést a feljavított világítás is segíti.

Többszörös védelem
A Nádor utca és a Türr István utca kereszteződőséhez közelítve, mindkét irányból közlekedési jelzőtábla figyelmeztet az útszakasz balesetveszélyességére. Régóta sebességkorlátozás is inti a járművezetőket. A rosszul belátható, nagy forgalmú kereszteződésben ennek ellenére többször fordul elő baleset. Most sárga figyelmeztető csíkokat is felfestettek, bízva a többszörös figyelmeztetés hatásában.