A személyes iratokat is ellopta, a rendőrség keresi!

  •  
  •  
  •  

Lottózóból lopott el egy pénztárcát személyes iratokkal együtt egy nő még tavaly decemberben, majd a tárcában található bankkártyával a nyolcadik kerületben készpénzt próbált meg felvenni, amikor a bank biztonsági kamerája rögzítette.

Az ismeretlen nő egy Rózsa utcai lottózóból, közvetlenül a sértett mellől emelte el a személyi igazolványt, lakcím- és TAJ kártyát, valamint két bankkártyát tartalmazó pénztárcát. Az ismeretlenről az egyik bakfiók nyolcadik kerületi ATM automatájánál elhelyezett kamera készített felvételt, amikor a nő onnan próbált meg készpénzt felvenni januárban, ám az eddig gyűjtött adatok alapján feltételezhető, hogy újpesti lakos és korábban is látogatta ugyanezt a lottózót. 

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, jelenlegi tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja az újpesti rendőrkapitányságot a 06-1-231-3412 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy 112 központi telefonszámok valamelyikén.