A színpad és a tévé kárpótol

  •  
  •  
  •  

Május 28-án Családi Napra várják az újpestieket, számos sztárfellépővel találkozhat a közönség, köztük a televíziós tehetségkutatóban feltűnt Patai Annával is.

– Nagyon nehezen tudtunk elérni. Ilyen sok elfoglaltságod van?
– Hála istennek nagyon sok fellépésem van. Közben musicalekben szerepelek, készülök a Nagy Duettre, és gőzerővel próbálunk a hétvégi TNT nagykoncertre is.

– Hoppá! Két olyan dolgot említettél, ami igazán aktuális. Dobrády Ákossal egyébként is dolgozol. Mit adsz elő a szombati koncerten, és mit láthatunk tőled a Nagy Duettben?
– Igen, Ákossal nemcsak az új dalomon dolgozunk együtt, de felkért, hogy egy duettet is adjak elő vele a TNT koncertjén. Nekem nagyon nagy megtiszteltetés, hogy velük léphetek fel, és az is, hogy ilyen sok ember előtt állhatok színpadra. A Nagy Duettről, csak annyit árulok el, hogy Dolhai Attilával fogunk énekelni, de, hogy mit, az legyen meglepetés.

– Dobrád Ákos írt neked dalt. Mikorra várható a lemez?
– Nagylemezt későbbre tervezek, de addig még szeretnék leforgatni néhány klipet és pár új dalt is megjelentetni.

– A népszerűség még az iskolából is kivett. Magántanuló vagy még?
– Igen, hiszen nincs időm iskolába járni. A programjaim nagyon sok időmet lekötik, de nem nevezném magam leterheltnek. A színházi és a színpadi, meg a tévés munka kárpótol. Persze azért, ha van egy kis időm, visszajárok az iskolába, meglátogatom a régi osztálytársaimat, beszélgetünk, hülyéskedünk, játszunk.

– Újpest nem ismeretlen számodra…
– Gergely Róbert kért fel egy musical főszerepére, amelyet Újpesten is bemutattunk. Ebben a darabban azóta is játszom.

– Mivel kápráztatod el a közönséget a Családi Napon?
– Elsősorban a Megasztárból ismert dalokkal és persze sajátokkal is, köztük a legfrissebb slágerrel.

(Hámori László)