Adni, álmokat teljesíteni az összefogás erejével

  •  
  •  
  •  

Száz gyerek karácsonyi álmát teljesítette idén az Újpesti Cseriti. A jótékonysági akciót az önkormányzaton kívül sportklubok, pénzintézet és az újpesti rendőrök is támogatták, utóbbiak öt gyereknek személyesen adták az ajándékokat.

Az ajándékok átadására a Polgár Centrumban került sor, december 15-én. A Cseriti idén ugyanis azt vállalta, hogy száz nehéz sorsú gyerek személyes kívánságát teljesíti. A megvalósításban az OTP Bank Babér utcai fiókja, az UTE, az UTE jégkorongcsapata, az Újpest Bulldogs, valamint az újpesti rendőrök is segítettek. Utóbbiak öt gyereknek személyesen adták át az ajándékokat, az UTE jégkorongozói pedig ahhoz járultak hozzá, hogy a megajándékozottak maguk is adhassanak valamit. Plüssfigurákat hoztak, a száz cseritis gyerek ezekből választhatott, hogy olyannak adhassa át, aki legközelebb áll hozzá.

Személyesen adták át, amit vettek
Az év vége felé fontos, hogy egy pillanatra megálljunk és számba vegyük az esztendőben elért eredményeinket. Ugyanakkor fontos az is, hogy gondoljunk a nehezebb helyzetben lévőkre is – mondta el lapunknak Csécsi Soma r. alezredes, a BRFK szóvivője. Hozzátette, éppen ezért volt fontos, hogy a(z újpesti) rendőrök azon kívül, hogy részt vesznek a jótékonysági akcióban, saját maguk adják át az ajándékokat. Az újpesti kapitányság dolgozói ugyanis önkéntes alapon hozzájárulva, saját pénzükből vettek karácsonyi ajándékot öt gyereknek, ezeket pedig személyesen adták át nekik.