Agresszív játékot akar a kupavisszavágón

  •  
  •  
  •  

Szombaton 16:00 órakor kerül sor a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágójára a Kaposvár II ellen, a Szusza Ferenc Stadionban. Mint ismeretes: az első mérkőzésen 2-1-es vereséget szenvedett Kaposvárott.

Ami a sérülteket illeti: a helyzet változatlan.
 
Az Újpest FC vezetőedzője, Zoran Szpisljak továbbra sem számíthat azokra a játékosokra, akik a szerdai találkozón sem lehettek ott különböző sérülések miatt. Tehát Vermes Krisztián, Litauszki Róbert, Simon Krisztián, Dvorschák Gábor, Darko Markovics és Egerszegi Tamás is kénytelen kihagyni a Kaposvár II elleni visszavágót.
 
Zoran Szpisljak a meccs előtti nyilatkozatában elnézést kért a szurkolóktól és azoktól a játékosoktól is, akik nem kaptak lehetőséget a szerdai kupameccsen.
 
Zoran Szpisljak:
– Elsősorban el kell mondanom, hogy nagyon csalódott vagyok. Elnézést kérek a szurkolóinktól és azoktól a játékosoktól, akik nem kaptak lehetőséget, hiszen a pályán lévő focisták nem nyújtottak elfogadható teljesítményt. Bárki ellen is lépünk pályára, legyen az NB III-as vagy NB I-es csapat, a játékosoknak nagy élmény kell, hogy legyen az Újpest mezében játszani és minden meccsen a klub történelméhez és büszkeségéhez méltóan kell futballozni. Sajnálom, hogy szerdán nem ezt láthatták a szurkolóink.
 
Vezetőedzőnk elmondta, hogy változások várhatóak a csapat összeállításában és a pályára lépő játékosoknak sokkal agresszívebben kell játszaniuk a szerdai mérkőzéshez képest.
– Sokkal többet vártam a játékosaimtól, akik azt hitték, hogy nem kell erőfeszítéseket tenni a győzelem érdekében, és az majd megy magától. Biztos vagyok benne, hogy lesznek változások a kezdőcsapatban, és sokkal agresszívebben kell játszanunk szombaton. A legfontosabb, hogy továbbjussunk, mindez a klubnak és a szurkolóknak is sokat jelentene.
(ufc)