Ajándék muskátli, csak újpestieknek

  •  
  •  
  •  

Az önkormányzat szeretné, ha az itt élők is hozzájárulnának a környezetszépítéshez, ezért májusban – három időpontban és helyszínen – három tő muskátlival ajándékozza meg azokat, akik erkélyeiket, ablakaikat, kertjeiket díszítenék.

A muskátliosztásra a korábbi években megszokotthoz képest nagyobb virágkészlettel készülnek, több ezer virág várja leendő tulajdonosát. Egy igénylő három virágot vihet haza lakcímkártyájának felmutatását követően. A virágok ezúttal is összecsomagolva várják az érkezőket.

Fontos tudnivaló, hogy a muskátlit igénylők regisztrációs lapjuk és az újpesti lakcímkártyájuk felmutatását követően kupont kapnak, amivel átvehetik a virágokat. A regisztrációs lap kivágható és előre kitölthető az Újpesti Naplóból. Egy regisztrációs lap ellenében egy igénylő 3 tő (azaz egy csomag) muskátlit vehet át.

Az önkormányzat által ajándékozandó muskátli alap lehet a virágos erkélyek megteremtéséhez, hiszen minél többféle növényt ültetünk ki, annál üdébb és élénkebb színfoltot jelent erkélyünk magunknak és a városképnek is.HELYSZÍNEK ÉS IDŐPONTOK

– Május 23., péntek, 9 óra: városközpont, Semsey park
– Május 23., péntek, 15 óra: Káposztásmegyer, Bőröndös utca (a református templomnál)
– Május 24., szombat, 8 óra: a víztoronynál, a parkoló mellett, a Családi Nap nyitányaként