Ajándékgyűjtés

  •  
  •  
  •  

Az Újpesti Cseriti a Szent István téren, a Karácsonyi Vásárban is várja mindazokat, akik szeretnék szebbé tenni a nehéz sorsú gyermekek ünnepét. Az adományozók az otthon feleslegessé vált használt, de jó minőségű játékokkal segíthetik a karácsonyi készülődést.

Az Újpesti Cseriti a játékokon túl továbbra is köszönettel fogad a vásár helyszínén, illetve banki átutalással (számlaszám: 12010422–00208592–04500005) pénzadományokat, amellyel a jótékonysági szervezet a rászoruló gyermekek felkarolását szolgáló programját segíthetjük. A templomkertben, a Mesevárosban egy Ajándékgyűjtő is van, ahova szintén használt, de jó minőségű játékokat tehetünk le.

Ne engedjük, hogy elvegyék
Örvendetes tény, hogy az Újpesti Cseriti évek óta segítséget tud nyújtani a rászoruló gyerekeknek és családjaiknak. Egy közösség erejét és minőségét nem csak versenyeken elért eredményei, kimagasló teljesítményei határozzák meg, hanem az is, hogyan bánik elesett, gyengébb, rászoruló tagjaival. Újpest a közös gondoskodásban, összefogásban, jótékonyságban is élen jár.
Elkeserítő tény azonban, hogy vannak olyanok közöttünk, akik a Cseriti által összegyűjtött adományokból, játékokból, a kihelyezett dobozokban lévő tárgyakból lopkodnak. Vajon tisztában vannak azzal, hogy mit tesznek? Rászoruló, szegény gyerekek kezéből tépik ki az ajándékokat, amelyeket Újpest közössége gyűjtött össze. Ne engedjük!

TE