Albertirsán is nagy sikert arattak az újpesti öregfiúk

  •  
  •  
  •  

Vasárnap Albertirsára volt hivatalos Öregfiúk-csapatunk, amely számára a bajnokság a tervek szerint augusztus 26-án kezdődik. A helyi öregfiúk elleni összecsapást megelőzte a hazaiaknak a szomszédos Pilis elleni rangadója, a jó hangulat így adott volt Ambrus Imréék meccsére.

A nézőknek nem kellett csalódniuk Fehér Csabáékban, hiszen egy Egressy-Kovács Zoltán összjátékot követően Kokó megszerezte a vezetést már az ötödik percben, majd egy perccel később Víg Péter passzából ismét ő volt eredményes. A harmadik gólt Kerényi Norbert, a negyediket pedig Fehér Csaba szerezte, miközben a tizenhatoson belül a fiatal újpesti kapusokkal foglalkozó Koszta János is bizonyította párszor, hogy nem fog rajta az idő. 

Az ötödik lila-fehér találat újra Kovács Zoltántól származott, aki parádés mozdulattal emelte át a hazai kapust, a hatodikat pedig lőtte Fehér Csaba 11 méterről. A szünet előtt az albertirsaiak is betaláltak, de a pihenő után két perccel már Zombori Zalán vissza is állította a hatgólos különbséget egy szögletet követően. 

A hajrához közeledve Kovács Zoltán még kétszer, a hazaiak egyszer voltak eredményesek, eközben az 58. percben alaposan megfiatalodott Ambrus Imre együttese – történt ugyanis, hogy Egressy Gábort Kovács Zoltán egyik fia, Dominik váltotta. 

Dominik hamar bizonyította, hogy az édesapjára ütött és tíz perc játék után a hazaiak kapusa alatt gurította be a tizedik újpesti gólt. A végeredmény azonban ezzel még nem alakult ki: először még egy hazai találatot láthatott a publikum, majd Zombori Zalán is megszerezte második gólját, így a bemutatómeccs 11-3-as újpesti sikerrel ért véget.

Az újpesti öregfiúk színeiben pályára lépett: Koszta János (kapus), Vörös Zoltán, Tamási Zoltán, Dancs Zoltán, Fehér Csaba, Erős Károly, Víg Péter, Szanyó Károly, Katona György, Egressy Gábor, Szabó András, Kerényi Norbert, Kovács Zoltán, Kovács Dominik

Csapatmenedzser: Ambrus Imre

kép és szöveg: ujpestfc.hu