Álrendőr próbálkozik Újpesten

  •  
  •  
  •  

A kerületi rendőrkapitányság hírei

2011.10.18-án a Lebstück Mária utcából bejelentés érkezett, miszerint egy férfi rendőrnek kiadva magát felcsengetett a kaputelefonon az egyik lakásba, azt mondta, hogy ő a rendőrségtől jött és a sértettet keresi. Közölte, hogy ő Pécsi Rendőrkapitányságáról jött, ám amikor azt kérték tőle, hogy mutassa meg a szolgálati igazolványát, amelyet persze nem tudott megmutatni, egyszerűen kereket oldott.
Személyleírás: 165-170 cm magas, 40 év körüli, kopasz, köpcös férfi, zöld kabátot, valamint sötét farmert viselt.

***

Október 16-án bejelentés érkezett, hogy a Tinódi utca egyik lakásából gázszag érződik ki, és az ott lakó nem ad életjelet magáról.
A rendőrök, egy férfit találtak a lakásban, akit átadtak az időközben helyszínre érkező mentősöknek. A tűzoltók a helyszínre érve megállapították, hogy a lakásban magas a szénmonoxid koncentráció, mely erősen mérgező hatású.

***

2011. 10. 15-én a Váci úton kiégett egy autó. A keletkezett tüzet, amelyet a szakértő szerint elektromos hiba okozott, a tűzoltók eloltották. Az eset során személyi sérülés nem történt.

***

Útfelújítás kezdődött a héten a kerületben a Farkaserdő utcában, melynek munkálatai a Homoktövis utcára is ki fognak terjedni. Ezen kívül útfelújítás kezdődött az Erdősor utcában is. A munkálatok egy hónapon belül befejeződnek. A Rózsa utca forgalmát szombaton délelőtt terelik át a másik sávba, és a munkálatok várhatóan két hét múlva fejeződnek be.