Anradét végleg elvinné a Standard Liege

  •  
  •  
  •  

A belga élvonalbeli Standard Liege labdarúgócsapatánál elégedettek az Újpesttől kölcsönvett kolumbiai Darwin Andradéval. A legújabb hírek szerint már elkezdődtek az egyeztetések a klubok között, mert a belgák szeretnék végleg szerződtetni a 24 éves védőt.

Azt akarjuk, hogy Darwin itt maradjon, ezért már elkezdtük a tárgyalásokat a szerződtetéséről – idézi több belga forrás is a Standard sportigazgatóját, Axel Lawarée-t.
A Standard Liege tavaly nyáron vételi opció nélkül vette kölcsön Andradét az Újpest FC-től, ám a két klub valószínűleg könnyen megegyezik egymással, hiszen a liege-i csapat Roland Duchatelet tulajdonában van, az Újpest első embere pedig fia, Roderick Duchatelet.

Tehát még kérdéses, hol folytatja a tehetséges védőjátékos, egy valami viszont biztos, meghívót kapott a kolumbiai válogatott keretébe. A belga élvonalban szereplő csapatnál Andrade rövid idő alatt alapember lett, ebben a szezonban 18 meccsen játszott, aminek köszönhetően José Pékerman szövetségi kapitány is felfigyelt rá.

A FIFA-világranglista 3. helyén álló kolumbiai válogatott március végén Bahreinnel és Kuwaittal játszik felkészülési mérkőzést, a két találkozó időpontját a napokban egyeztetik a közel-keleti szövetségekkel.

(nso.hu/g)