Aranyosan csillogó ezüst

  •  
  •  
  •  

Fantasztikus sikert ért el augusztus utolsó hétvégéjén a Megyeri Tigrisek utánpótlás kosárlabda csapata! A Debrecenben megrendezett Ziccer Tigrisek Nemzetközi Kosárlabda Tornán ezüstérmet szerzett az U11-es korosztály, amely az egyesület eddigi legnagyobb sikere.

Az augusztus 26-28. között lezajlott eseményen az U11-es korosztályban hat csapat vett részt. A hazai viszonylatban erősnek számító tornát négy győzelemmel és egy vereséggel zártuk úgy, hogy többek között legyőztük a tavalyi országos bajnokságon ötödik GKS Nyíregyházát és a nyolcadik Ziccer Tigriseket is.

Az ezüstérem mellett több különdíjat is átvehettek játékosaink: Szabó Krisztián öt mérkőzésen szerzett 85 pontjával (17 pontos átlag) a torna gólkirálya lett; Novák Norbertet beválasztották az ALL-STAR csapatba; Balázs Attilát szavazták meg a torna legjobb védőjének; Pollák Árpád kapta a csapat legjobbja címet. Emellett a torna legfiatalabb játékosa is nálunk játszott: Palkovics Tamás 6 évesen, 10 hónaposan és 13 naposan a legfiatalabb tigrisünk!

A csapat következő megmérettetése a hazai pályán szeptember 23-24. között megrendezésre kerülő I. Megyeri Kupa lesz, amelyen még a debreceni tornánál is erősebb mezőnyre számítunk…

A Ziccer Tigrisek Nemzetközi Kosárlabda Torna végeredménye:
1. Bajai Bácska    5gy/0v
2. Megyeri Tigrisek    4gy/1v
3. Ziccer Tigrisek I.    3gy/2v
4. Hajdúböszörmény    2gy/3v
5. GKS Nyíregyháza    1gy/4v
6. Ziccer Tigrisek II.    0gy/5v

A Megyeri Tigrisek ezüstérmes csapatának tagjai:
játékosok: Balázs Attila, Farsang Noémi, Langmajer Alex, Nagy Balázs, Novák Norbert, Palkovics Gábor, Palkovics Tamás, Pollák Árpád, Szabó Krisztián, Szücs Dóra, Tóth Vivien. Edző: Páli Gábor.