Az Ajándékboltban fotózták Újpest arcait

  •  
  •  
  •  

Zsófi, Klaudia, Krisztián és Curtis talpig újpesti színekbe öltözve, Újpest feliratú pólóban, hozzáillő baseball sapkával, lila karkötők és kitűzök tömegével felszerelkezve állt a kamerák elé az Újpesti Ajándékboltban. A négy tehetséges és talpraesett fiatal kulturális és jótékonysági eseményeken képviseli Újpest ifjúságát, ők lesznek a plakátokon és a szórólapokon Újpest arcai.

Újpest arcait az idei Városnapok egyik záróakkordjaként megrendezett szépségversenyen választotta ki az újpesti hírességekből álló öttagú zsűri. A 19 éves Gabaj Zsófiát a legszebb újpesti lánynak, a 11 éves Illés Klaudiát a legszebb újpesti kislánynak, a 12 éves Molnár L. Krisztiánt pedig a legsármosabb újpesti fiúnak szavazták meg. Városunk híres szülöttjét, a futballista-rapper Curtist Wintermantel Zsolt személyesen tüntette ki a megtisztelő “Újpest arca” címmel.

Klaudia, Zsófi és Krisztián Újpest arcaiként egy – egy portfólió fotózást is nyert háromszázezer forint értékben, hisz ők lesznek a plakátokon és szórólapokon Újpest arcai. Mivel mindannyian lelkes lokálpatrióták, az Újpesti Ajándékboltban is készültek képek róluk, talpig újpesti ereklyékbe öltözve.

Az Újpesti Gyermek és Ifjúsági Házban néhány hónapja nyílt kis üzletben ugyanis modern városi ruházatot: pólókat és baseball sapkákat is találhatunk az újpesti relikviák, kabalák, emlék- és ajándéktárgyak, irodalmi kiadványok, kiegészítők, papíráruk mellett. Újpest arcainak sminkjét a sminksulisok (www.smink-suli.hu) készítették a fotózáshoz, a frizurákról Kiss-Szemán Andrea gondoskodott a Petőfi Sándor utcai Cleopátra Fodrászatból.

Újpest arcai a fotózás közben elárulták, hogy szívesen töltik szabad idejüket a városrészben, kedvelik az újpesti rendezvényeket, programokat. Itt ülnek be cukrászdába vagy kávézni, újpesten szeretnek szórakozni és a közelgő ünnepeket is itt töltik a városrészben. Többször találkozhatunk majd velük az újpesti karácsonyi rendezvényeken.

-UN