Az eddigi legnehezebb hazai meccsünk következik

  •  
  •  
  •  

Az Újpest FC szombaton 17:30 órától fogadja a Kecskemét csapatát a Szusza Ferenc Stadionban az OTP Bank Liga 14. fordulójában. Az eddigi legnehezebb hazai meccsünk következik – mondta a Kecskemét elleni bajnoki mérkőzés felvezetéseként Zoran Szpisljak, az Újpest FC vezetőedzője.

Akárcsak a szerdai, szigetszentmiklósi kupameccs előtt, most is majdnem egy csapatni játékos nem állhat a szakember rendelkezésére az OTP Bank Liga 14. fordulójában.
Az azonban jó hír, hogy Kabát Péter és Rajczi Péter újra a keret tagja lehet. Pollák Zoltán szereplése viszont kérdéses, miután rúgást kapott a lábára az FTC elleni bajnokin, és egy vérömleny keletkezett a combizmában. Vermes Krisztián, Kiss Zoltán, Remili Mohamed és Litauszki Róbert továbbra is rehabilitációs munkát végez. Lázár Bence a jövő héten már teljes értékű munkát végezhet a csapattal, és most még értelemszerűen nincs megfelelő felkészültségi állapotban. Dvorschák Gábornak az FTC elleni meccsen szerzett vállsérülése miatt befejeződött az őszi szezon, Takács Zoltán pedig derékproblémák miatt kénytelen kihagyni a Kecskemét elleni bajnokit.

 Zoran Szpisljak:
– Ez lesz az eddigi legnehezebb meccsünk a hazaiak közül. A Kecskemét jó futballt játszik, támadó szellemű csapat, és nagyon fel kell készülnie minden játékosnak, hogy jó eredményt érjünk el. A héten sokat beszéltünk a Ferencváros, majd a Szigetszentmiklós elleni mérkőzések tanulságáról, és arról, mi hiányzott, miből kellett volna több. Az biztos, hogy jobb felfogásban kell játszanunk, sokkal agresszívabban, és nagyobb koncentrációval kell védekeznünk. Ha ezt meg tudjuk valósítani, sokkal eredményesebb lesz a támadójátékunk is.

Szurkolói információk a Kecskemét elleni bajnokira
Elővételben két helyen kaphatók a belépők – Pénztár és kapunyitás: 16:00 óra
Szombaton, azaz a mérkőzés napján 13:30-tól a Megyeri úti I- es pénztárban, valamint 10:00 órától 12:00 óráig a West End City Center, Sport Porta üzletében lesz lehetőség jegyelővételre. Az Újpest FC úgy határozott, hogy a 14 éven aluliak és a 65 éven felüliek ingyen megtekinthetik a mérkőzéseket. A beléptetés a diákigazolvány vagy a személyi igazolvány alapján történik. További információ az ujpestfc.hu oldalon.