Az élet értelme Újpesten

  •  
  •  
  •  

Megosztott második és harmadik helyezés, különdíj. A pályázatra olyan nagy mennyiségben érkeztek igazán jó munkák, hogy a zsűri úgy döntött: igazságtalannak érezné magát, ha csak egy-egy kép alkotójának munkáját ismerné el.

Kiállítás nyílt az Újpesti Sajtó Kft és Újpest Önkormányzata által meghirdetett fotópályázat anyagából. A tárlat az UGYIH Színháztermében tekinthető meg 2011. május 15-ig. A kiállítást díjátadás is kísérte. Összesen hat alkotó részesült elismerésben.
Bárdos Tamás: Végállomás (II. hely)Tavi Rózs: cím nélkül (III. hely)
A fődíjat Laczkó György „Neon Light” című fotója kapta. A második helyen Bárdos Tamás „Végállomás” és Nemesszeghy Árpád „Dunapart” című képe osztozott, ahogy a harmadik helyezést is két alkotás, Mészáros Margit Az első hó a parkban című képe, és Borbás Szilvia „Patakvonal” című fotója nyerte. A zsűri különdíját Tajti Krisztián „Újpest” című panorámaképe érdemelte ki.
Nemesszeghy Árpád: Dunapart (II. hely)Borbás Szilvia: Patakvonal (III. hely)
A pályamunkákból válogatott kiállításon összesen 22 amatőr művész, 42 képe tekinthető meg. Az ünnepélyes megnyitón először Kerekes György, az UGYIH igazgatója, majd Wintermantel Zsolt polgármester köszöntötte a megjelenteket és méltatta a versenyzőket és a pályamunkákat.
Tajti Krisztián: Újpest (Különdíj)


Lájkoljon Ön is!

A kiállítás valamennyi képe megtekinthető az Újpest-Káposztásmegyer Facebook oldalon. A legtöbb lájkot begyűjtő kép alkotója közönségdíjjal gazdagodik. Szavazni (lájkolni) május 15-ig lehet.