Az izgalmak fokozódnak

  •  
  •  
  •  

Még mindig van kikért szurkolni a Bajnok Teraszon. Vízilabdásaink az olimpia zárónapján az ötödik helyért, kéziseink pedig a bronzéremért játszanak, ezen kívül öttusában, atlétikában és hegyikerékpár versenyszámban is láthatunk még magyarokat.

Számos izgalmat tartogat még a londoni olimpia zárónapja, így annak is mindenképpen érdemes a Bajnok Teraszon figyelemmel kísérni az eseményeket, aki eddig nem, vagy nem a teraszon nézte a közvetítéseket.

A férfi kézilabda-válogatott, miután a svédektől vereséget szenvedett, a bronzéremért játszik, a közvetítést déltől követhetik nyomon a Bajnok Terasz nézői. Férfi vízilabda-válogatottunk az ötödik helyért mérkőzik Spanyolország csapatával, a meccs 12.40-kor kezdődik. Ugyanebben a versenyszámban 16.50-től zajlik majd a döntő, míg a két legjobbnak bizonyuló kosárlabdacsapat délután négytől játszik az aranyéremért, az esemény párhuzamosan zajlik majd a kézilabda-döntővel.

Az eseményeket azonban már reggeltől érdemes lesz figyelemmel kísérni. Kovács Sarolta és Tóth Adrienn öttusázókat már reggel 9-től láthatjuk, Kovács Tamás déltől futja majd a férfi maratont, Parti András hegyikerékpározó pedig 14.30-tól látható. A nagyszabású záróünnepség magyar idő szerint este tízkor kezdődik. Ha valamikor, most még jobban megéri a Bajnok Teraszra látogatni.

MOA