Az MLSZ elutasító döntése

  •  
  •  
  •  

Az MLSZ úgy döntött, nem járul hozzá az Újpest-Ferencváros 6:0 mérkőzés mai, Bajnok Teraszon történő nyilvános vetítéséhez.

Kedves Újpesti Focibarátok!

Nagyon sajnáljuk az elutasító döntést. Mindent megtettünk, és a jövőben is megteszünk, hogy az ilyen sikerek újra átélhetőek legyenek.

A Bajnok Terasz a mai napon is nyitva lesz, várjuk sok szeretettel a sport szerelmeseit!

Hajrá, Újpest!


Az MLSZ levele

Tisztelt ……… Úr,

Megköszönve türelmét, de tekintettel a rövid határidőre, az MLSZ jogi és biztonsági szakemberei az alábbi álláspontot alakították ki. Megértését köszönöm, és remélem máskor – bővebb határidővel – és eredményesebben tudunk együttműködni.

“Szíves megkeresésükre ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség nem támogatja a 2010-es Újpest/Ferencváros NBI-es mérkőzés felvételének nyilvános levetítését.
 
A Magyar Labdarúgó Szövetség álláspontja szerint a felvételek jogi, személyiségi jogi és szerzői jogi helyzete nem tisztázott, így a Magyar Labdarúgó Szövetség nem kíván olyan nyilatkozatot kiadni, amely miatt utóbb támadások érik.
 
Álláspontunk szerint továbbá a felvétel levetítése nem szolgálja a labdarúgás szakmai érdekeit és céljait sem és mindemellett jelentős biztonsági kockázatot jelent.
 
A fentiek alapján a Magyar Labdarúgó Szövetség a fentiek szerinti felvétel nyilvános levetítéséhez nem járul hozzá.
 
Kérem a fentiek szíves tudomásul vételét.”
 
üdvözlettel:
 
Sztancsik Tamás
Kommunikációs és marketing referens
Magyar Labdarúgó Szövetség