Az újdonság és a változatoság jegyében

  •  
  •  
  •  

Honvédségi sátor és bemutató, labdarúgó emléktorna és egy teljes iskola részvétele színesítette az idei őszi sportparti programját.

A kellemes október elsejei őszi nap bemelegítő tornával kezdődött, a sportolni vágyók mozgásra hangoltak, a főzőcsapatok pedig az idei menühöz, a székelykáposzta elkészítéséhez láttak hozzá.

Tíztől táncbemutatók színesítették a programot, azon belül a tízpróbát, ami a nevéhez hűen tíz különféle mozgásfeladatból állt, a teljesített feladatokért szerzett pontokat pedig beválthatták a résztvevők.

Az idei sportparti egyik különlegessége a honvédségi sátor, és később az igen látványos bemutató, a Honvédség ugyanis most mutatkozott be először a sportpartin. És ugyancsak idén először egy teljes iskola, a Lázár Ervin Általános Iskola képviseltette magát.

Ugyancsak itt került sor az I. Zsengellér Gyula Labdarúgó Emléktornára III. korcsoportos iskolai csapatok között. A kezdőrúgást Wintermantel Zsolt polgármester végezte, és ő adta át a torna díjait a legjobb csapatoknak.

A főzőversenyben idén két kategóriát, civilt és intézményit is meghirdettek. Intézményként például cégek, iskolák vállalkozhattak arra, hogy elkészítik az idei székelykáposztát. A főzőverseny díjazására a gyerekfloorball, és a kispályás foci után, az érmeket, ajándékokat Jókay Attila önkormányzati képviselő adta át. Az eseményről több képgalériát is megtalálható az Újpest-Káposztásmegyer Facebook oldalon.

MOA