Az Újpest kivásárolta Dusan Vasziljevicset Fehérvárról

  •  
  •  
  •  

A középpályást még féléves szerződés kötötte a fehérváriakhoz, a lila-fehér klub azonban megvásárolta a labdarúgó játékjogát.

Vasziljevics 2010. június 16-án Újpestről érkezett a Videotonba.
A játékos 40 bajnoki mérkőzésen 6 gólt szerzett a Vidiben, az egyik legnagyobb értéke volt a sóstói együttesnek.

A Videoton és az Újpest vezetői, valamint a labdarúgó kedden délelőtt állapodtak meg egymással – számolt be erről a fehérváriak hivatalos weblapja a vidi.hu.

“Mindannyian tudjuk, hogy Dusan milyen jól képzett játékos. Biztosak vagyunk abban, hogy jelenlétével nagyon sokat fog segíteni a középpályán, amely az Újpest FC játékában eddig hiányposztnak volt nevezhető. Az Ő jelenlétével és rutinjával magasabb szintű csapatjátékra leszünk képesek, hiszen a csapat egy olyan irányítót kap, aki jól ismeri az újpesti támadójátékot. Vasiljevic erőssége a játék szervezése, a játékostársak pontos kiszolgálása, továbbá, a kiegyenlített, stabil, agresszív játékmód. Mint irányító középpályás, különleges lövőtechnikájának köszönhetően nagyon gólveszélyes. Dusan jó példát mutathat fiatal játékosaink számára hajtós és segítőkész játékával. Bízunk benne, hogy jól fogja magát érezni az Újpest FC-nél” – írja az ujpestfc.hu.