Az Újpest sokszoros magyar válogatottal erősítene

  •  
  •  
  •  

A pepsifoci.hu információi szerint a nyáron visszatérhet Újpestre a 41-szeres válogatott Fehér Csaba. Kovács Zoltán, a lilák sportigazgatója megerősítette, már egyeztettek a futballistával erről az eshetőségről. A 35 éves labdarúgó úgy fogalmazott, 50 százalék az esélye, hogy hazajön, itthon viszont elsősorban a Megyeri útiakban gondolkodik.

Több mint 10 éve igazolt Hollandiába Fehér Csaba, és ugyan egy rövid időt újra Újpesten töltött, az utóbbi években a NAC Breda alkalmazásában állt. A pepsifoci.hu információi szerint a nyáron akár újra a Megyeri útra kerülhet a rutinos futballista, a klub erre vonatkozó szándékát Kovács Zoltán sportigazgató megerősítette megkeresésünkre.

– Szándékunkban áll hazahozni Fehér Csabát, ő éppen olyan játékos, akire most szüksége lehet az Újpestnek sokat adott a klubnak és talán sokat is kapott tőle. A fiatal játékosok mellé jól illeszkedne a rutinjával, játékosként és emberileg is alkalmas lenne, hogy vezére legyen újjáalakuló csapatunknak. Beszélgettünk már erről, ismerjük egymás elképzelését, de nem tudom megmondani, mikorra dőlhetnek el a dolgok, mindenesetre van még időnk – nyilatkozta az újpesti vezető.

Azért nem lehet persze még készpénznek venni a visszatérést. Annál is inkább, mert a játékos nem kizárólag a magyar bajnokságban gondolkodik.

– Korai lenne még kijelenteni bármit, egy napja vagyok csupán itthon. Azt sem tudom megmondani, hogy itthon, vagy külföldön folytatom, azt mondom, 50-50 százalék esélye van mindkét lehetőségnek. Annak viszont kicsi az esélye, hogy maradok Bredában. Amennyiben Magyarországon folytatom, akkor nem kell mondanom, hogy elsősorban az Újpestben gondolkodom, de az is igaz, hogy van más lehetőségnek is esélye – nyilatkozta Fehér Csaba a pepsifoci.hu-nak.