Az Újpesti Nyugdíjasklub tagjai a Városházán

  •  
  •  
  •  

Különleges vendégségnek adott otthont hétfőn délután az újpesti Városháza. Az Újpesti Nyugdíjasklub tagjai a város legszebb épületének felderítésére indultak.

– Hétfőn délutánonként találkozunk, nálunk mindig zajlik az élet. Nem túlzás az sem, hogy  mindig van program, szeretettel várjuk a szépkorúakat – mondja Nagy Zsuzsa, az Újpesti Nyugdíjasklub egyik vezetője.
A hétfői klubnap találkozója ezúttal a Városháza bejáratánál volt, ahol Szöllősy Marianne, a Neogrády László Helytörténeti Gyűjtemény vezetője várta a klubtagokat, hogy végig kalauzolja őket az épületben.  A séta előtt Wintermantel Zsolt köszöntötte a kapuban a   vendégeket.

– A polgármester elmondta, nagyon örül annak, hogy ekkora az érdeklődés a Városháza épülete iránt, ahol gyermek- és iskolás csoportok rendszeresen megfordultak az elmúlt időszakban és kellemes időtöltést kívánt a patinás épület falai között. 
Az épület körbesétálása és a Károlyi szobor megtekintése után a házasságkötő teremben folytatódott a program, majd a díszteremet tekintették meg a látogatók.
A klubprogram közös teázással és beszélgetéssel zárult.

D.V.