Az USC várja a mozogni vágyó újpestieket

  •  
  •  
  •  

Több mint harminc esztendeje működnek már az Újpest SC szakosztályai. Pétery Pál elnök lapunknak elmondta, hogy 2014-ben is várják a sportolni, mozogni szándékozókat a különféle foglalkozásokon. Az utánpótlás-nevelés a fő csapásirány, labdarúgásban, birkózásban, karatéban és leányröplabdában okítják az ifjúságot.

– Az egyesület, szem előtt tartva a tömegsport fontosságát, jó kapcsolatot ápol a Budapesti Szabadidő Szövetséggel, szinte valamennyi fővárosi rendezvényen részt vesznek tagjaink – mondta Pétery Pál. 

A régi, jól bevált helyszínek mellett idén több új helyen is várják a sportolni vágyókat. Az ötven év feletti hölgyeket például szeretettel invitálják kondicionáló tornára a Nyár utca 42–44.-ben található szolgáltatóház edzőtermébe (hétfőn és csütörtökön 16–17 óra között). Az  úgynevezett fitnesztornára jelentkező nők és férfiak az Angol Nyelvet Emelt Szinten Oktató   Általános Iskolában (Fóti út 66.) tréningezhetnek hétfőn, szerdán és csütörtökön 18.30 és 19.30 óra között. 

A hat-tíz éves birkózni vágyó lányokat és fiúkat szintén az előbb említett iskolába várják, ahol hétfőtől péntekig (16–17 óra között) az emberpróbáló sportra készítik fel őket, játékos képességfejlesztéssel.

gg