Az utcán segítettek világra egy kisbabát az újpesti polgárőrök

  •  
  •  
  •  

Hihetetlen lélekjelenlétről tanúbizonyságot téve segített világra egy kisbabát az Újpesti Bűnmegelőzési Polgárőrség két tagja – írja Facebook-bejegyzésében a Budapesti Polgárőrség.

Szerda este Balogh János Konrád és Mester Márk a Szusza Ferenc Stadionnál láttak el szolgálatot, amikor két fiatal szólította meg őket azzal, hogy a 30A busz végállomásán egy fiatal zavart nőt láttak az úton futni. A két polgárőr azonnal odasietett, de már nem találtak ott senkit, így a keresésére indultak.

Végül a Megyeri úti ELMŰ irodaháznál találtak rá egy hölgyre és egy férfira. Közelebb érve látták meg, hogy a járda véres. A biztonsági őr tudatta velük, hogy a nő éppen szülni készül. A polgárőröknek meglepődni sem volt idejük, mert a baba pillanatokon belül világra is jött.

A kismamát azon nyomban a kocsiba ültették, meleg ruhát adtak rá, és felfűtötték a járművet, nehogy megfázzon a kicsi. A biztonsági őr közben értesítette a mentőket, akik azonnal a helyszínre siettek.

Az újszülött szerdán 21.50-kor jött világra, a két polgárőr és a biztonsági őr lélekjelenlétének köszönhetően a baba és a kismama is jól vannak.

 

 

, ,