Az UTE levélben mondott köszönetet

  •  
  •  
  •  

“Berki Krisztán aranyérmes tornászunkra, Karakas Hedvig ötödik helyezett cselgáncsozónkra és Erdélyi Zsófia maratoni futónkra nem csak az UTE és a kerület vezetősége, de az egész ország lehet méltán büszke” – írja az egyesület klubigazgatója abban a levélben, amelyben Újpest vezetésének mond köszönetet a sport támogatásáért.

“Tisztelt Polgármester Úr, kedves Zsolt!

Mint minden negyedik, az idei év is nagy várakozásokkal és különös izgalommal teli volt az Újpesti Torna Egylet életében, hiszen a Nyári Olimpiai Játékok a sportélet legnagyobb és legrangosabb eseménye.

Nagy múltú egyesületünk ez alaklommal három – ebből két éremesélyes – sportolóért izgulhatott. A portástól a vezetőségen át egészen a kisiskolás versenyzőkig egy emberként szorítottunk a hazánkat képviselő “újpestieknek”.

Berki Krisztán aranyérmes tornászunkra, Karakas Hedvig ötödik helyezett cselgáncsozónkra és Erdélyi Zsófia maratoni futónkra nem csak az UTE és a kerület vezetősége, de az egész ország lehet méltán büszke. Olimpiai szereplésük nyomán gyerekek százai kaphatnak motivációt és kedvet, hogy kikapcsolódásként, megmérettetésként, életcélként a sportot válasszák.

Kérem, engedje meg, hogy ezúton mondjak köszönetet Önnek és a Képviselő-testület tagjainak azért az évek óta tartó töretlen támogatásért, mely nagyban segítette versenyzőink Londonban elért olimpiai eredményeit.
A szinte minden esetben egyhangúlag megszavazott pénz- és  létesítmény használatbéli támogatások e sikeren felül ahhoz is nagyban hozzájárultak, hogy jelenleg gyerekek százainak tudunk mindennapi, szakszerű felügyelet melletti sportolási lehetőséget biztosítani. Úgy gondolom, hogy az eddigi közös munkánk e vitathatatlan eredménye magáért beszél.

Örüljünk együtt a sikernek és bízzunk benne, hogy a szürke, dolgos hétköznapok közben az Újpesti Torna Egyletben sportoló kisgyerekek közül újabb és újabb tehetségek csillannak majd meg, akikből méltán lehetnek nemzetünk “lila” büszkeségei.

Kérem Polgármester Urat, hogy amennyiben lehetősége van, ismertesse e levelet a képviselő testületnek, hogy nekik is köszönetet tudjunk mondani a kiemelkedő támogatásért.

Budapest, 2012. augusztus 08.

Üdvözlettel:

Őze István
klubigazgató”