Az utolsó napok izgalmai

  •  
  •  
  •  

Az esti órákban két jelentős sporteseményt is láthatott a közönség a Bajnok Teraszon. Először a férfi kézilabda-válogatott játékát kísérhették figyelemmel, majd alig ért véget a meccs, rögtön a férfi vízilabda-válogatott mérkőzését izgulhatták végig a sportkedvelők, miközben a felállított játékok is szinte végig foglaltak voltak.

Hátul a csocsónál folyamatosan ment a játék, és a homokozót is „ellepték” a kicsik, de annak is várnia kellett, aki mondjuk az esti órákban szeretett volna asztaliteniszezni. Aki viszont inkább a magyarok szerepléseire volt kíváncsi, rögtön két mérkőzést is láthatott egymás után.

Először a férfi kézilabda-válogatott játékát élvezhette a közönség. Az első félidőben jelentős volt a hátrányunk, amit ledolgoztunk, de a második félidő így is 27:26-os svéd győzelemmel zárult. Igaz, a bronzéremre még esélyesek vagyunk.

Alig ért véget a kézilabdacsapat küzdelme, ismét a férfi vízilabda-válogatottunkat láthattuk a kivetítőn: a magyar fiúk az ausztrálokkal mérkőztek meg. 10:9-es győzelmet arattunk, a hazai csapat vasárnap játszik majd az ötödik helyért.
Bár kétségkívül a vízipólós fiúk szerdai játék vonzotta a legnagyobb közönséget, tegnap például olyanok is akadtak bőven, akik inkább beszélgetni jöttek, és csak a háttérből figyelték a sporteseményeket.

Mint ismert, az olimpiai játékok lezárultával a Bajnok Terasz is búcsúzik. Addig viszont annál több izgalmat tartogat a vasárnap. Kéziseink a bronzéremért játszanak, férfi vízilabda-válogatottunk pedig Spanyolországgal küzd meg az ötödik helyért, és ekkor láthatjuk a döntőket is.

MOA