Bajnai a klubközpontban

  •  
  •  
  •  

Meglehetősen érdekes meghívó került szerkesztőségünk birtokába. A szórólap tanúsága szerint a Magyar Szolidaritás Mozgalom lakossági fórumot rendez május 7-én este 6 órakor. A fórum meghívott vendége Bajnai Gordon, a Haza és Haladás Egyesület elnöke, valamint Kónya Péter, a Szolidaritás elnöke.

 A fórum témájaként megjelölik a Szolidaritás és az Együtt 2014 eddigi munkájának értékelését, továbbá beavatják a jelenlévőket jövőbeni terveikbe, illetve tájékoztatnak a „PM-ről”. Ez utóbbi talányos rövidítés megfejtése helyett álljon itt egy elgondolkodtató tény: az eseménynek a Berda József utca 15. szám alatt székelő Magyar Autóklub biztosít helyet. Egész pontosan a Magyar Autóklub Oktatóterme.
Magyarán, a magát „független országos egyesület”-ként meghatározó szervezet helyet ad egy vegytiszta pártpolitikai rendezvénynek. Olvasom az autóklub honlapján, hogy „a Klub figyelemmel kíséri a társadalmi, szociális, piaci környezetbeli változásokat, és azok lekövetésével, tevékenységi köre folyamatosan fejlesztésével, folyamatai alakításával kíván megfelelni a mindenkori elvárásoknak”.
Ezek szerint egy baloldali kampányeseménnyel kíván megfelelni a „mindenkori elvárásoknak”? Mi bízunk abban, hogy valaki, vagy valakik rútul visszaéltek az 1900 óta tisztességesen működő Magyar Autóklub nevével és jóhiszeműségével.
Ditzendy

(Levélben megkerestük az autóklub illetékeseit, hogy reagálhassanak a történtekre.)