Bajnok Terasz: tehéntánc cipóban

  •  
  •  
  •  

Az önkormányzat és a helyi vállalkozások együttműködésének eredményeként közkedvelt újpesti vendéglátósok gondoskodnak a finom ételekről és hűs italokról a Szent István téri Bajnok Teraszon.

Június 8-án nyílik, és 90 napon keresztül tart nyitva a Bajnok Terasz, amely büfékkel, játékokkel érdekes programokkal és természetesen egy 15 négyzetméteres óriás kivetítővel várja a labdarúgás, majd a filmek, végül az olimpia szerelmeseit a nyár folyamán.

A hangulatról a gyomor és a lélek jóltartásáról népszerű és közismert újpesti vendéglátósok gondoskodnak. A látogatók találkozhatnak a Fincsi Büfé, a Cafe 5, a Kakukk Vendéglő, a Juhász Süti és a népszerű Kisbriós munkatársaival és kínálatával.

A kínálatban a hagyományos meccsnézős “kellékek” mellett megtalálható lesz minden, ami egy kisebb vendégséghez is elegendő lenne. Ha valaki chipset, popcornt, vagy más “rágcsát” keres bármelyik egységnél megtalálja. Akinek ez kevés sült oldalassal, egész csülökkel, fasirttal csillapíthatja éhségét. Persze lesznek olyanok, akiknél a szendvicsek kedvelői, másoknál a pogácsák, rétesek, palacsinták sőt még a torták szerelmesei is beszerezhetik a meccsekhez szükséges “üzemanyagot.

S, ha már üzemanyag, a folyadékbevitelről is gondoskodni kell, hisz egyrészt meleg idő igérkezik, másrészt az izgalmaktól is kiszáradhat a gigánk. Ezt megelőzendő, a büfé pavilonokban csapolt sörökhöz lehet majd jutni, legyen az világos, búza, vagy angol barnasör. Azoknak, akik valami magyart szeretnének az EB ideje alatt, minőségi borokkal szolgálnak az árusok. Az unalmas mérkőzések hangulatát pedig pálinkával fokozhatják a szurkolók. Üdítőből az ásványvíztől kezdve, a kólán keresztül egészen a jégkásáig, vagy a szörpökig, mindenféle megtalálható  a Bajnok Teraszon.

A hűsöléshez természetesen fagyi is dukál, s bár nem valószínű, hogy az elalvás veszélye bárkit is fenyegetne, a kávéellátás is megoldott lesz. 

S hogy pontosan mire is büszkék a helybéli vendéglátósok? Az Újpesti Napló munkatársa összegyűjtötte az étel-ital csúcsmodelleket:

Kis briós:

    málnás rosé fröccs
    bodzás fehér fröccs
    libatepertőkrémes kenyér
    emődi tehéntánc cipóban

Cukrász Bt:

    pite
    fagyi
    pogácsa
    rétes

Kakukk vendéglő

    Madarasi pálinka
    csülök
    mátrai borzas
    túrógombóc

Fincsi Kft

    szezámmagos csirkemell
    sült kolbász
    Borsodi sör
    pulykaburger

Cafe 5:

    csapolt sör
    melegszendvics
    hot dog
    kávé