Bajnok Terasz újratöltve!

  •  
  •  
  •  

Pénteken újra felizzik a levegő a Bajnok Teraszon. Már délutántól várják a látogatókat, hogy este együtt élvezzék a 2012-es londoni olimpia nyitóeseményét.

Az Olimpia időszaka, pénteken este 20 órától egy örömteli eseménnyel kezdődik, ugyanis az internetes góltotó nyertesei a Bajnok Teraszon átvehetik megérdemelt nyereményeiket. A győzteseket e-mailben értesítették, de nem csak őket, hanem minden sportimádót várnak a szervezők a Szent István térre, ezen a hétvégén is. Nem elég, hogy Olimpia, de F1 Magyar Nagydíj is lesz.

Érdemes lesz kilátogatni péntek este, garantált a jó hangulat, hisz a Danny Boyle, filmrendező által megálmodott megnyitó szenzációsnak ígérkezik. Kiszivárogtatott hírek szerint a 204 országból érkező sportolók a vidéki Angliát idéző díszletek között vonulnak majd be a hatalmas stadionba. II. Erzsébet brit uralkodó nyitja meg hivatalosan a játékokat. …

Szombaton bőven lesz kiért izgulni. 11 órától úszó selejtezőket nézhetünk majd, ahol többek között Cseh Laciért, Gyurta Daniért és a női 4×100 m gyorsváltó szereplőiért szurkolhatunk.

13.30-tól a Forma 1 Magyar Nagydíjának időmérő edzését közvetítik a LED falon.
16.30-tól Újpest személyes kedvence, Berki Krisztián méri össze erejét versenytársaival.
De itt még nincs vége, hisz lesz vívás, ökölvívás, asztalitenisz, kerékpár, cselgáncs, tenisz és evezés is, ahol szintén szerepelnek majd a magyar sportoló tehetségeink.
Vasárnap is sűrű napja lesz a sportimádóknak, hisz lövészet, asztalitenisz, női torna selejtező, cselgáncs, vívás, úszás, férfi 4×100 m gyorsváltó, vitorlázás, evezés várja a nézőket a Bajnok Teraszon, reggel 9.30-tól, amit csak az F1 szakíthat meg, délután fél kettőkor.

A nap legfontosabb eseménye 22.15-kor kezdődik: férfi kézilabdázóink első szereplése, a dánok ellen, hatalmas küzdelemnek ígérkezik.

A most következő két és fél hét, a nyár legizgalmasabb sportélményeivel fog minket gazdagítani. Természetesen az Olimpia ideje alatt is finomságokkal, frissen csapolt sörökkel, üdítő italokkal várják a kiérkezőket, a helyi vállalkozók a Bajnok Teraszon.

Mindezt egyéb szabadidős programok is kiegészítik. Lehet sakkozni, asztaliteniszezni, csocsózni, sőt pétanque-ozni is.

Már áll az az óriás homokozó, amely pedig a gyerekeket várja, amíg a szülők a közelükben szurkolnak. Bár a lurkók már most is használhatják a homokozót, holnaptól jön el számukra a Kánaán: a szervezők dugig rakják majd homokozó játékokkal az óriás játékteret. Bárki használhatja, csak két kérése van a szervezőkek: ne vesszenek össze rajta és ne vigyék haza őket.