Balog már vizslatta a lila-fehéreket

  •  
  •  
  •  

Jos Daerden távozása után Marc Leliévre lett a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FCmegbízott edzője, aki pro licences végzettség híján nem dolgozhat első számú szakvezetőként huzamosabb ideig. A Nemzeti Sport információi szerint, könnyen lehet, hogy ismét tárgyalásokat kezd a lila-fehér klub Balog Tiborral, aki már a nyáron is a vezetőedzői poszt egyik esélyese volt. Akkor Jos Daerden ülhetett a kispadra.

Balog, az egykori válogatott futballista pénteken Szusza Ferenc Stadionban nézte meg a lilák Kaposvár elleni találkozóját, győzelmét. A negyvenhét éves volt futballista húsz éve él Belgiumban, korábban játékosként, később trénerként szolgálta a Charleroi gárdáját.  Pro licences vizsgája is van, tehát, ha csak ez volna az akadálya, hogy a padra üljön és irányítsa az ÚFC szakmai munkáját, akkor már ma is leülhetna a nagyon ingatag bútordarabra.

Ha Balog lesz a Megyeri útion az legújabb vezetőedző, Marc Leliévre ismét pályaedző lesz.

– Nagyon jól érzem magam Újpesten – mondta lapunknak korábban a megbízott tréner. – Többen is kérdezték már, vállalnám e, ha felkérnének a csapat irányítására. Akkor is, és most is azt mondom, én – ha a vezetőség és a jövendőbeli kolléga is úgy gondolja – maradok örökös pályaedző szeretett csapatomnál.

GG 
kép: ujpestfc.hu