Barangolás játékországban

  •  
  •  
  •  

El tudják képzelni azt a helyet ahol hatalmas muffinokon ülhetünk, miközben habos forrócsoki gőzölög a mesébe illő fehér kis asztalokon? Elég idillikus, de létezik. A Pindur Palota Játék Centrumban, az Óceánárok utca 3-7. szám alatt.

Kéthetente megjelenő sorozatunkban olyan vállalkozásokat mutatunk be, amelyek csatlakoztak az ÚjpestKártya programhoz. Folyamatos kedvezményekkel várják a kártyatulajdonosokat, tovább öregbítve az újpesti közösségépítés jó hírét.

Játszóház, kávézó, játékbolt. Felsorolni is nehéz, mi minden van egy helyen, ahol az anyukák álma is teljesül. Elkortyolgatni egy kapucsínót, és elolvasni egy cikket vagy egy fejezetet kedvenc regényükből, úgy, hogy a gyermek se unatkozzon. Csábító gondolat, igaz?

– A férjem ötlete volt, hogy csináljunk egy webshopot számítástechnikai eszközökből – meséli Simara-Sós Daniella, a Pindur Palota vezetője. – Mondtam, hogy én a számítástechnikai dolgokhoz nem értek annyira, viszont a játékokat annál jobban szeretem. Egy önálló játék webshopnak azonban nem láttuk értelmét, ezért úgy döntöttünk, nyitunk mellé egy játékboltot és egy játszóházat is.

Az elképzelés sikeresnek bizonyult. A tavaly áprilisi nyitás óta folyamatosan ötletekkel és szolgáltatásokkal bűvöl a Pindur Palota. A szülők együtt játszhatnak gyermekeikkel, de animátorszolgáltatás is igénybe vehető.

– Kedvezményekkel és Facebookos játékokkal is kedveskedünk vendégeinknek – mondja az üzletvezető. – Február 6-án indult egy videoversenyünk, amelynek lényege, hogy a szülők itt a játszóházban levideózzák csemetéjüket, és ezt feltöltik a Pindur Palota Facebook-oldalára.

A tavalyi fotós játék győztese már törzsvendég a játszóházban. Szofi most nagyszüleivel érkezett és nagyon koncentrál a kirakósra, miközben Hello Kittys pohárból issza a baracklevet. Kérdezném ugyan őt is, de nem nyilatkozik.
Ilyen egy igazi játékország varázsa.

Az ÚjpestKártya tulajdonosok az egész napos jegyek árából 20%, míg a kávéházi termékek árából 10% kedvezményt kapnak.

D.V.