Beállt az idei közönségcsúcs

  •  
  •  
  •  

Legutóbb tavaly, a Bereczki-Szinetár páros előadásán gyűlt össze akkora közönség, mint a tegnapi, augusztus 31-iki Bikini koncerten, de Curtis és Tóth Gabi is majdnem ugyanennyi látogatót vonzott. idáig ők a legnépszerűbbek.

Szép számú közönség gyűlt össze Curtis ma délutáni fél 5-ös koncertjére, azonban az idei közönségcsúcs alighanem a tegnap esti Bikini koncerten állt fel.
Tegnap este 8-ra ugyanis minden eddiginél nagyobb tömeg várta a zenekart, majd az Olcsó vigasz című jól ismert slágerrel kezdetét vette a Bikini másfél órás koncertje. Eközben teljesen megtelt a tér, sőt már a templomkertben is Bikini-rajongók próbáltak helyet találni maguknak. A közeli helyeken-t már a zenekarral énekelte az addigra közönségcsúcsot beállító tömeg. Mint emlékezetes, legutóbb tavaly, a Bereczki-Szinetár páros produkciójára gyűlt össze hasonló számú közönség.

A zenekar stílusosan a Mielőtt végleg elmegyek-kel búcsúzott (volna), azonban a közönség nem engedte és a lehető leghatározottabban ráadást követelt. Ekkor Wintermantel Zsolt polgármester lépett a színpadra, aki az idei Újpest Borával köszönte meg a fellépőknek a fergeteges estét, egyben a közönséghez fordulva azt mondta, hogy a folytatásnak mindössze egy „Hajrá Újpest” kiáltás az „ára”, ami után a ráadás számok következtek.

Hasonlóképpen üdvözölte rajongóit az újpesti focista-rapper, Curtis, aki szintén jelentős számú közönséget vonzott a Szent István téren felállított színpad elé és adott hasonló hosszúságú koncertet. Úgy látszik, rendkívül sokféle ízlésű közönség látogatja a szabadtéri koncerteket, hiszen ezekben a percekben éppen Tóth Gabi van színpadon, aki ugyancsak a térre csalta az embereket, és az estének még messze nincs vége! Nyolctól ugyanis a Back II Black lép színpadra.

MOA