Beenhakker cáfolta, hogy el akarna menni Újpestről

  •  
  •  
  •  

Leo Beenhakker, az Újpest sportigazgatója a pepsifoci.hu-nak cáfolta, hogy az osztrák szövetség csábítására elhagyná a lilákat. Mint ismeretes, az egyik lap Ausztriában dobta be a témát, miszerint a holland szakember szövetségi kapitány lehet a “sógoroknál”, de Beenhakker azt mondta, hogy az újságíró fújta fel a dolgot.

Mint arról beszámoltunk, a Heute című osztrák lap arra kereste a választ, hogy ki lehet Didi Constantini utódja a “sógorok” válogatottjának élén, és megkereste a jelenleg az Újpest sportigazgatójaként dolgozó Leo Beenhakkert is, aki azt mondta, hogy “nagyszerű feladat lenne” irányítani Ausztria válogatottját.

A szakember azonban a pepsifoci.hu-nak cáfolta, hogy esetleg emiatt elhagyná az Újpest sportigazgatói székét.

A Heute című osztrák lap arról cikkezett nemrég, hogy esetleg Ön lehet az osztrák labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya a közeljövőben. Mi az igazság ebből?

– Semmi. Ez csak egy beszélgetés volt, amelynek során az osztrák újságíró megkérdezett, érdekelne-e egy ilyen munka az osztrák labdarúgó szövetségnél. Ám én csak anyit mondtam neki, hogy pályafutásom során négy ízben voltam szövetségi kapitány, s ezek mind nagyon kellemes tapasztalatok voltak számomra. Igaz ez Hollandiára, Lengyelországra, Szaúd Arábiára, valamint Trinidad és Tobago kispadjára egyaránt. Én csak ennyit állítottam. Minden továbbit már a média fújt fel. Nincs szó arról, hogy elhagynám az Újpestet – mondta honlapunknak a holland szakember.

(FOTÓ: UJPESTFC.HU, TUDÓSÍTÓ: MATYKÓ KÁROLY)