Bemutatók, kedvezményes jegy- és bérletárak

  •  
  •  
  •  

Az ősszel induló színházi évadban két új bemutatóval várja nézőit az Újpesti Kulturális Központ és az Újpest Színház. Újdonság, hogy lehetőség nyílik kedvezményes jegyvásárlásra is.

Október 25-én 19 órától Patrick Hamilton Gázláng című művét mutatja be az Újpest Színház.
Rendező: Dózsa László. Szereposztás: Bella Manningham: Gregor Bernadett; Jack Manningham: Dózsa László érdemes művész; John, inas: Perjés János; Rough felügyelő: Dózsa Zoltán; Nancy: Őri Pál Adrienn.
Újpest Kártya-tulajdonosok 10 százalék kedvezménnyel válthatnak jegyet, illetve bérletet.

Vicces és bonyolult szerelmi szálak
November 22-én 19 órától az Ady Endre Művelődési Ház nagyszínpadán Camoletti Hatan pizsamában című komédiáját láthatjuk Ivancsics Ilona és Színtársai előadásában.
Rendező: Kancsár József. Szereplők: Varga Bálint, Papp Gabi, Kancsár Orsolya, Rácz László, Kis Kata, Hardi Csaba.
Újpest Kártya-tulajdonosok 10 százalék kedvezménnyel válthatnak jegyet, illetve bérletet.

Egy fiatal lány története
Szabó Előd és Nagy István Barbara című darabját szintén Ivancsics Ilona és Színtársai előadásában viszik színre december 20-án 19 órától az Ady Endre Művelődési Ház nagyszínpadán.
Rendező: Somogyi Szilárd. Szereplők: Nádasi Veronika, Patai Anna, Szolnoki Tibor, Dózsa László érdemes művész, Szabó Gyula Győző, Bodrogi Attila, Bajza Viktória, Kékesi Gábor.
Újpest Kártya-tulajdonosok 10 százalék kedvezménnyel válthatnak jegyet, illetve bérletet.

Az új évben
Somerset Maugham Csodálatos vagy Júlia című művét január 24-én 19 órától az Ady Endre Művelődési Ház nagyszínpadán láthatja a közönség. Január 22-én, a magyar kultúra napján pedig 19 órától Győrei Zsolt és Schlachtovszky Csaba Bolygó király című művének bemutatóját tartják a Polgár Centrum Kamaratermében. Az Újpest Színházzal és az előadásokkal kapcsolatos információk: www.ujkk.hu és a Facebookon: Facebook.com/ujkk.hu.
A jegyek és a bérletek megvásárolhatók az Ady Endre Művelődési Ház jegypénztárában (1043 Budapest, Tavasz utca 4., tel.: 06-1 231-6000) és a www.jegy.hu, www.ujkk.jegy.hu oldalon is.

D.V.