Berki Berlinben is győzni akar

  •  
  •  
  •  

A Berki Krisztián, Hídvégi Vid és Tálas Bence összeállítású férfi csapat is megérkezett Berlinbe, az egyéni összetett és szerenkénti tornász Európa-bajnokságra. Kovács István vezetőedző tájékoztatása szerint átmozgató edzésre került sor, Hídvégi mind a négy szerét kipróbálta, míg Berki lovazott.

Kovács István férfi vezetőedző tájékoztatása szerint a héten mindenki jó formában tornázott, a világbajnok Berki Krisztián teljesen kiheverte korábbi arcüreggyulladását, és már az sem volt zavaró lovon, hogy más szereken is edz. Az elmúlt hetekben ugyan a lólengésre helyezték a fő hangsúlyt, hiszen az Eb-n csak itt indul.

– Berkitől az érem, az arany lenne rendkívül jó, míg ha Hídvégi is döntős lesz, akkor ott már bármi lehet – mondta a vezetőedző.

Berki Krisztián is bizakodó. – Az influenzám néhány héttel ezelőtt sajnos egy kicsit visszavetett a felkészülésben, de hála az égnek, a héten már tökéletes formában voltam, és jó gyakorlatokat csináltam. A világbajnoki programomat mutatom be Berlinben, és nagyon bízom a jó szereplésben.